- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvcf111
csendes tag
Nem akarok faragatlannak tűnni, de ez egy fórum úgy tudom, ami azért lett létrehozva , hogy egymásnak az adott témával kapcsolatban kérdéseket rakjunk fel, szerintem az az én dolgom, hogy éppen a dolgozatommal , a beadandómmal vagy a házi dolgozatommal kapcsolatosan kérdezzek...Vagy ha valaki idejön , hogy a házijába kell segítség akkor te elküldöd , hogy csinálja meg maga csak azért mert szerinted nem helyes, hogy segítségre szorul és ennek hangot is ad? Hogyha én látok egy tanácstalan embert , aki egy témával kapcsolatban akar segítséget, akkor vagy segítek neki vagy nem , és nem kérdőjelezem meg azt, hogy mégis miért is kell neki a segítség. Szerintem nem kértelek meg külön téged, hogy szólj hozzá és segíts nekem, ergó vagy segíts, vagy ne és ne az zavarjon, hogy nekem konkrétan a mellesleg 10 pdf oldalból álló házimban van 1 feladat amiben segítségre szorulok.
Szerinted van időm az alapoktól végigolvasni az egészet és megérteni minden apró beállítást és az egész rendszer konkrét működését úgy, hogy van az egészre 1 hetem és életemben először látom ezt az egész linuxos rendszert és még az is hibásan működik? -
kvcf111
csendes tag
jaaa az nem számít
amúgy én se vettem észre de csak rájöttem volna
de mindezt én hol és hogy tudom beállítani?
-
kvcf111
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítséget
azt szeretném, még kérdezni hogy azt az egész dolgot hol és hogyan kell beállítani? hálózati beállításoknál? vagy a terminálba kell valamiféle parancsként beírni? mármint azt hogy azon tartomány részeként 18 kliens legyen üzemeltethető, és aztán hogy a használandó alhálózat sorszáma az 1-es legyen.
-
kvcf111
csendes tag
Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e de szeretnék segítséget pár dologban, Virtual Boxban telepítenem kellett az Opensuse Linuxot 11.3-mas verzió. Lenne 1-2 feladat amiben szeretnék egy kis asszisztálást mert foggalmam sincs, hogy kell őket elkészíteni hiszen életemben először használom ezt az egész rendszert, de a beadandómat viszont itt kell megcsinálni...
Ez az első: A belső hálózatot a 192.168.6.0/24 tartomány részeként határozza meg úgy, hogy az
alhálózatban legalább 18 kliens legyen üzemeltethet®. Az alhálózatot úgy alakítsa ki,
hogy a megadott paraméterek mellett a lehet® legkisebb tartományt használja fel az eredeti
hálózatból. A lehetséges (használható) alhálózatok közül a feladat megoldása során
használandó alhálózat sorszáma: 1
És ez a másik: Kon�figuráljon DHCP szervert a kiszolgálón úgy, hogy az kizárólag a belső hálózatban lássa
el feladatát. A DHCP szervert az alábbi paraméterekkel konfigurálja, valamint ügyeljen
arra, hogy a szolgáltatás az operációs rendszer indulásakor automatikusan elinduljon.
Tartomány: teszt
Névszerver: �-------
Átjáró: A kiszolgáló IP címe
Lejárati idő (alapért.): 4 óra
Kiosztható címek: Az alhálózat összes használható IP címe, kivéve az
1. feladat(Az előző bemásolt feladat) során használtak és az alhálózat lehetséges
legmagasabb kiosztható IP címe.Köszönöm szépen a segítségeteket
vagy az iránymutatást ha rossz topicba vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest