- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Az apper a Kpackagekit helyett van, ha jól tudom. Ha működne rendesen, akkor valamivel leegyszerűsítené a sima rpm és 1click installos telepítéseket, mert az előbbi progi elég nyögvenyelős volt az állandó kérdéseivel.
Amúgy tegnap én is kényszerűségből raktam fel a 12.1-et rögtön élesben, mert péntek este egy másolás közben újraindult a 11.4 és fájlrendszer hibára panaszkodva nem volt hajlandó indulni, live rendszerről nem tudtam mit kezdeni se a / se a /home partíciókkal. Adatvesztésem nem volt, lementettem másik vinyóra mindenemet a rendszerlemezemről majd teljes újrapartícionálással tiszta rendszert raktam fel. a 64bites live kde nem indult, ezért kellett rögtön élesben felrakni.
Minden rendben működik, eddig jók a tapasztalataim. Csak időm nem volt még a finom beállításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Napelem
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hyundai, Kia topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest