Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szóval azt mondod, hogy a nagyobb cégeknek viszont elengedhetetlenek ezek a programok? Mert szerintem ez nem így van. Semmire sem lehet őket használni. És nem is használják szerintem. Ez csak mókusvakítás. Ráadásul az ingyenes (opensuse) nem is tartalmazza jogilag garantált és szolgáltatással segített módon. Ha meg fizetős, akkor a cégek a picipuha termékeit részesítik előnyben. Szóval pont semmire sem való szerintem a valóságban. Csak üveggyöngy.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest