Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Elöljáróban annyi hogy új vagyok még ebben a fórumban és a linux világában is, ezért elnézést kérek ha olyat kérdeznék amit már feltett valaki korábban. Tegnap telepítettem a Suse 11.4 KDE-t egy Acer Aspire One 722 320GB-OS sata hdd-jére.Úgy terveztem hogy a Linux mellé win7-et szeretnék telepíteni és eszerint próbáltam partícionálni.
Több dolgot is szeretnék kérdezni, például hogy a windows-nak szánt partíciókat is csatolni kell? ( én nem csatoltam )kellett volna?így csináltam a partícionálást:
/dev/sda1 /boot 200MB
/dev/sda2 windows 30GB nincs csatolva
/dev/sda3 / 20GB ext4
/dev/sda4 extended
/dev/sda5 swap 3GB
/dev/sda6 /home 100GB ext4
/dev/sda7 windows adat 143GB(maradék), nincs csatolvaTelepítés után szerettem volna beállítani a wlan-t, de nem sikerült.(vezetékes, kábelmodemes internetem van és ez rendesen működik Linux alatt, mindent automatikusan felismert)A routerem egy TP-Link TL-WR542G, azt olvastam valahol hogy ez a típus nem támogatott, viszont a gyártó oldalán azt írja a Linux támogatott. Hogyan kezdjek bele a wlan felélesztésébe?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest