Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Amikor először mentem be a treforton a linux szobába és tettem fel kérdéseket akkor nagyon szemét dolognak tartottam, hogy rám förmettek, hogy olvass kutya és csak aztán kérdezz, megfogattam ezt a tanácsot, csak az a baj, hogy ott akkor is ezt csinálják, amikor már olvastam és utána akartam kérdezni... nah itt mi nem ezt csináljuk, mondom én a nagy linux zseni
'' '' de azért kedveském télleg utánanézhetnél az interneten 1-2 dolognak, mielőtt kb 30 szor mekkérdezed ugyanazt. OK lehet tévettem és a hivatalos oldalon pont nincs fent, mert a novell nem akarja terhelni a szerverét a sok letöltéssel, de a 9.2 -t télleg rengeteg helyről le lehet tölteni...
megj: nem érdemes sztem beszerezni mindig a legfrissebb verziót, csak ha valami nagyon nagy újítás van, mert az online frissítéssel naprakész lehet a linuxod, és verziók a suse esetén kb fél évente jelennek meg, szóval szinte amikor meglett a kész rencered már töltheted a köv verziót, szerezd be, mostmár a 9.3 at, akár torrentel, akár nem, torrent linkeket már attam és utána ne keressed a .4 .5 .x et, hanem frissíccsed a meglevőt... ügyes ez, magától frissít és igen majd fogom írni az infókat, leghet még hogyan legyünk lámák suse 9.3-ban weblapot is fogopk cvsinálni, mert én csak olyat tudok, mert én láma vagyok, de ahogy tanulom majd írok infókat, tanujj együtt gao-val jeligével

Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Minden, ami hőszivattyú
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'' '' de azért kedveském télleg utánanézhetnél az interneten 1-2 dolognak, mielőtt kb 30 szor mekkérdezed ugyanazt. OK lehet tévettem és a hivatalos oldalon pont nincs fent, mert a novell nem akarja terhelni a szerverét a sok letöltéssel, de a 9.2 -t télleg rengeteg helyről le lehet tölteni...