- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Marchello13
csendes tag
válasz
benvolio #1084 üzenetére
Igen, teljesen egyetértek veled. Szerintem a vásárlásig meg is várok egy ilyen összehasonlítást.
Kérdés mindenkinek:
Igaz, elég ügyefogyott kérdés, de a jack csatlakozónál (amit megfogsz, műanyag) milyen vastag? Csak mert vannak olyan fejhallgatók, amiknél ez marha vastag tud lenni.... -
Sentry1
csendes tag
válasz
benvolio #955 üzenetére
Amúgy én is ezt hittem.
De én fizikre bízom, hogy osztja szét.
Én csak arra kérem meg fizik-et ha most lemegy ez a 12es turnus akárhogy, akkor tényleg össze kéne szedni kinek kell, kinek nem.
Írni egy levelet a thomannak - nem vicc- és nyomatékosítani bennük hogy tényleg annyi kell amennyi. Ha kell küldjék mindet Magyarországra engem nem érdekel hogy, de oldják meg
Állítom megint össze fog gyűlni egy rendelésnyi adag február elejére, és akkor akár a 70-80 de 100 db fejhallgatót is elérhetjük. Ezt az eddigi tapasztalatok alapján, kétlem hogy tudják teljesíteni. Emellé még párosul a szerencsétlen termékmennyiség jelzésük is.
Ilyenkor meg tényleg kéne egy sorrend, hogy ki mikor jelezte a szándékát a fejhallgatóra. Akinek meg sűrgős az cserélhet mással. Szerintem ez így igazságos.
Nem okoskodni akarok, csak segíteni a munkád, eddig semmi probléma nem volt vele.
-
Shufny
őstag
válasz
benvolio #732 üzenetére
Kisebb a belső átmérő, de passzolni tökéletesen passzol. Hangra én nem mondanám, hogy jó hatással van. Szóval csak azért nem érdemes. Az biztos, hogy kellemesebb viselet, de szerintem az alap se vészes.
Szegény Teo Shi Jie. Úgy látszik a "pay now" nélkül is rendelésnek veszi.
-
Dave™
nagyúr
válasz
benvolio #723 üzenetére
Ezen én is agyalok. Kényelmesebbnek biztosan kényelmesebb valamennyivel, de a hangra vonatkozó hatásokról megoszlanak a vélemények. Ha meg nem egyértelműen jobb, akkor sok érte a 18 €. Na jó, amúgy is sok
Gyárthatna a Superlux velúr párnát is
cintula187: biztosan ront a szigetelésen, mert a szemüveg szára ki fogja nyomni valamennyire a párnákat. Mondjuk ilyen szempontból mindegy, hogy műbőr vagy velúr, így is úgy is kitart valamennyire. Az a nem mindegy, hogy mennyire nyomja ki. De ez majd csak a gyakorlatban derül ki.
-
Dave™
nagyúr
válasz
benvolio #343 üzenetére
Na nem úgy értettem a torzítást, mint a Sennheiser HD485. Az alapból is színezett, mint minden Sennheiser. A Superluxok nem színeznek, de a sok mély mélyorientálttá teszi, és ez torzítja a hangképet. A 668B meg kiegyensúlyozott. Be fog jönni, az biztos
Engem is érdekelne a különbség első kézből, de annyira nem, hogy emiatt vegyek egy 681-est
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
benvolio #173 üzenetére
Ja, profin volt csomagolva, de az egyik 681-esnek felszakadt a külső fólia csomagolása. Ez lett az enyém.
Már nyomatom is rajta az S&M-et, falcbanNem rossz, a magasak tényleg csilingelnek kicsit. Bár régen volt normális fejhallgatóm, így nem nagyon tudok viszonyítani.
Ha minden igaz ma megy postára is, így hétfőn kapjátok. Remélem jó címet küldtetek el.
A bp-i átvevők meg jelentkezhetnek. -
nagyúr
Rendelésnél rá fogok kérdezni, hogy ide ér-e 22-23 körül. Ha minden rendben, akkor intézem a belföldi postát is.
Akkor akinek eddig ok:
-Bici /681+681F/ ->(20+25+3,33) EUR
-dave93 /681/ -> (20+3,33) EUR
-benvolio /681/ -> (20+3,33) EUR
-rhonin /681/ -> (20+3,33) EUR
-fi:zi'k /681/ -> (20+3,33) EUR-hennessys ? - /681/ -> (20+3,33) EUR
Akinek postázni kell, annak +1000 HUF. Ezek az emberek majd adják meg pontos nevüket,címüket.
A befizetést mindenki intézze OTP fiókban, állítólag ez a leggyorsabb.
Nem tudom pontosan mekkora összeg lesz pluszba az ÁFA különbözet miatt, így erre is ki kellene találni vmit.
Ha van ötlete vkinek, hogy miként a legcélszerűbb csinálnom a fizetést, az ne tartsa magában. Bici? -
nagyúr
Én csak nagyon végső esetben vállalom el, mivel az asszony "megöl", ha (idézem) "fent kell maradnod ilyen szarokért".
A bankfiókban történő befizetés nem tudom mennyi idő alatt ér célba, még 1x csináltam eddig, azt sem saját számlára.
Bici
Esetleg megtudnád oldani a ha bp-i vagy? Max viszel 3-4 nagyobb szatyrot/táskát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest