- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
fi:zi'k #2263 üzenetére
Ez már "Veszélyes elemek"
Nekem ez ugrott be róla, jó kis gettós film volt.
-
benvolio
őstag
Én nem ismerem ezeket egyébként, azt hittem, hogy jók.
De akkor elárulom a tutit, az én képeimet ide szoktam feltenni. Teljes méretbe linkelheted képenként, albumként ahogy jól esik, amelyiket akarod jelszózhatód, nem lesz nyilvános, szerintem a legtutibb.
Remélem így már jó.
/Közösségi oldalnak van írva, de én csak a kép feltöltés miatt használom egyébként, még az Exif adatok is a képen maradnak, szóval nekem bejött/
-
benvolio
őstag
válasz
fi:zi'k #1623 üzenetére
Üdv!
Nálad is megfordult már pár fejes, nem vetted észre, hogy a fülpárnáik között is vannak különbségek? Érdekes, de ez is olyan lehet, hogy "délelőtti, délutáni műszak csinálja", és éppen melyiknek milyen jut, vagy nem tudom, de nekem a 668B párnája laposabb, a 681-hez képest, mert az olyan "pufókásabb". Te vettél ilyet észre, csak kíváncsiságból? -
benvolio
őstag
Azért a HD668B-nél a fejtámaszt rendesen lekoppinthatták volna az AT-tól. Mert ahogy elnézem pl. az A500-asét, azon látszik, hogy kialakításánál fogva, az igazodik mindenféle hajlítgatás nélkül a fejhez. Ezt a Superluxnál nagyon egyszerűre tervezték.
-
benvolio
őstag
Kb. ilyen a Magyar Posta.
-
benvolio
őstag
Igen jó lenne már egy 681B vélemény is, mert állítólag hasonló mint a 668B. Nekem egyenlőre szimpatikusabb az AKG pánt, de a másiknál meg a cserélhető vezeték. Szóval egy 681-681B-668B összehasonlítás lenne jó, de egy zártat /662-662B/ is vehetne már valaki, hogy legyen arról is vélemény.
Mondjuk még akkor is szubjektív marad az egész. De az biztos, hogy senki nem jár rosszul bármelyiket is választja. Simán el lehet passzolni aztán jöhet egy másik egyéni ízlésnek megfelelően.
-
benvolio
őstag
Úgy tudom volt egy beérkezési sorrend az R2-nél, és úgy lett megbeszélve, hogy az szerint lesz kiosztva, ha nem jutna mindenkinek. Erről kéne a 12db-os lista plusz hozzá a többi más ami rendelhető, és egy másik lista a következő rendeléshez. És akkor legalább két körbe menne.
Szerk: szerintem rendeld le a 12db-ot és amit még lehet. Majd eldöntjük a továbbiakat. Csak nehogy még azis elfogyjon.
-
benvolio
őstag
Hú wazze, bonyolódik a helyzet rendesen. Minden elismerésem fi:zi'k-nek, hogy ura a helyzetnek és nem veszti el a fonalat!
-
benvolio
őstag
Na nem bírtam ki és levettem a Technicsem egyik velúrpárnáját, próbaképp a 681-re.
Hát már elégé ellaposodott az idők folyamán és kisebb is, így rátenni nem tudtam. De hozzá tettem és így azért kipróbáltam. Könnyebbnek éreztem egyből azt az oldalt és komfortosnak, de a mélyből veszített a hangja és élesebb is lett. Ez szerintem azért volt, mert csak hozzátéve volt és "kiszökhetett" máshol is a hang illetve közelebb került a fülem a hangszóróhoz. Nagyon kíváncsi vagyok most már a K240-es párnájára, szerintem az nemcsak kényelembe, hanem megkockáztatom, hogy a hangjára is pozitívan hat majd. De majd meglátjuk.
-
benvolio
őstag
Egyébként a 681-hez tervezem, mert valahogy azaz érzésem, hogy javítani fog rajta és így megszületik a számomra tökéletes füles.
Persze ez lehet változni fog még, mert a 668B-vel kapom egyidőben és annak bejáratása után majd meglátom melyik áll közelebb hozzám.
fi:zi'k: akkor utalom az árát még 16óra előtt. Posta díjat már nem, mert azt a R2-be /fejessel/ már fizettem. Nehogy külön csomagba küldjed.
-
benvolio
őstag
Igen egyébként az alap is meglepően jó /puha is, kényelmes is/, csak eddig úgy vettem le a fejemről, hogy bizony ahol a bőrömmel érintkezik ott izzadt volt. De lehet, hogy azért mert 29fok van a lakásban és egyébként is befővök.
Hát egyelőre még mindig nem tudom, de ha kell majd jelzem. -
-
benvolio
őstag
Üdv!
Én nem tudom eldönteni, hogy rendeljek e hozzá K240-es fülpárnát.Van akinek van itt személyes véleménye, esetleg egy saját fotója róla, hogy áll rajta?
-
benvolio
őstag
Akkor most kb. mikorra várjuk, ezt lehet tudni?
-
benvolio
őstag
Ha már görbékről van szó:
HD668B
HD681/F/B
HD669
HD662/F/B -
benvolio
őstag
Üdv!
És mi van a Superlux többi modelljével? A HD531, HD551 vagy HD572-vel? Lenne miből csemegézni egyéni igényektől függően. De nem láttam, hogy árulná a "kedvenc boltunk". -
benvolio
őstag
Szerintem nem mély orientált. Csak ahol van mély ott jól kiadja. Forrás függő nagyon, mert pl. egy dj.mix ontja a mélyeit, de egy "normál diszkó" zene "normálisan" szól. És ami tetszik még, hogy alacsony hangerőn sem tűnik el belőle a mély, és ehhez társul egy kellemes magas is. De hagyjuk, ha majd meglesz a 668B, majd áradozok arról is.
-
benvolio
őstag
válasz
mclaren777 #338 üzenetére
Ne görcsölj annyit, ha teheted vedd meg mind kettőt, majd te eldöntöd neked melyik jobb. Találsz vevőt akármelyikre!
-
benvolio
őstag
-
benvolio
őstag
Én is utalok bármikor, mert lemaradni nem szeretnék.
De akkor most ki intézi?
Szerk: és akkor jó lenne forintosítani az összeget, mint a múltkor
-
benvolio
őstag
Egyébként nem kellene rákérdezni a Thomann-nál emilkébe, hogy hány darab van még náluk? Mert aztán nehogy ne legyen ennyi.
Valaki megkérdezné aki tud külföldiül?
-
benvolio
őstag
Már csak a megerősítésre várok és megyek utalni.
-
benvolio
őstag
Valaki olyan rendelhetné aki benne van a témában az esetleges fennakadások elkerülése végett.
Szerk: PuMbA:nem intéznéd el nekünk?
-
benvolio
őstag
Üdv!
Egy HD681-re én is vevő vagyok. Ki lesz aki rendeli? Szóljatok, hogy hogy legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest