- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Tegnap este meglett a pakk.
Komolyan engem direkt szívet a posta ezekkel... -
nagyúr
válasz
Meridius11 #3976 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Nagy rá az érdeklődés.
-
nagyúr
Aki rendelni szeretne, jelezze sürgősen.
Most kaptam választ az ügyfélszolgálattól, mihamarabb le kell adnom a rendelést, ha még idén meg akarom kapni. -
nagyúr
válasz
davidcsaba93 #3939 üzenetére
Attól függ mennyien gyűltünk össze.
Jellemzően 9-10E körül. -
nagyúr
Beérkezett minden rendelt tétel, a csomag úton van.
-
nagyúr
Utolsó lehetőség.
-
nagyúr
Holnap vagy legkésőbb kedden fogok rendelni. Akit érdekel PÜ-ben jelezze.
Elnézést a rövid határidő miatt, de ez most így alakult. -
nagyúr
válasz
Villanyász #3862 üzenetére
Pedig direkt megnéztem, hogy nekem írtál-e és csak azért nem találtam, mert becsillagoztam.
-
nagyúr
válasz
Villanyász #3860 üzenetére
Hova, kinek?
-
nagyúr
Kérem, hogy jelezzen mindenki újra akinek bármilyen kábelgondja volt. Akár a toldattal, akár a kis lifegővel a fejesen.
-
nagyúr
válasz
Freeman007 #3807 üzenetére
Nagyon szuper lett a párna.
-
nagyúr
Elég sok Superluxhoz volt közöm az elmúlt 2-3 évben. Tény, hogy volt ezzel a kialakítással probléma, de nem tömeges. Legalábbis tudtommal nem.
Ahogy mondod, a bejáratás túlmisztifikált dolog az esetek többségében. A változás típusfüggő, de még azt sem tartom kizártnak, hogy darabfüggő lenne.
Mindenesetre van ilyen jelenség, mérhető is, de tényleg nem szabad erre alapozni egy választást. -
-
nagyúr
Köszi a részletes és hasznos(!) beszámolót.
Majdnem egyetértek az egésszel, de én simán a kezébe nyomnám a hifista kollégáknak. Aki nem tudja értékelni és/vagy a helyén kezelni, az elvakult és/vagy sznob.
Sajnos ennél a társaságnál sokszor átmegy a nagy szagértés a fikázásba és a pillanatnyi elmeállapot hangoztatásába, ahelyett, hogy azt tennék amit kell: élveznék a muzsikát.
A LEGO-s kép pedig hatalmas ötlet volt.
-
nagyúr
Feltehetően nem volt épp annyi EVO és még vhonnan kerítettek, ezért tartott ennyi ideig.
Ha minden van a kért mennyiségben, akkor aznap vagy legkésőbb másnap útnak indul.
Egyébként a boltnak magának nem sok köze van a szállítási időhöz.Btw, a haverod mennyit fizetett a szállításért?
-
nagyúr
We are delighted to inform you that the goods you've ordered
have been shipped today. - Gyün! -
nagyúr
válasz
Diocles #3712 üzenetére
Nem kell pánikolni, csak reálisan átlátni.
Ahogy írtam is korábban, 12-én rendeltem, 13-án jött a manuális visszaigazolás.Írok nekik, kiderül mi a helyzet, aztán eldönthetitek, hogy hogyan tovább.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az sem biztos, hogy a fekete EVO-ból lesz még, mivel régóta nem kapható. Lehet, hogy a beérkező szállítmány már el is kelt.
-
nagyúr
Nekem igazából még nem volt velük gondom. Egyedül az üfsz. reagál lassan, meg nem mindig tudják az egyes részlegek, hogy a másik épp mit csinál. Mondjuk elég nagy cég, így nem csodálom.
(#3702) Diocles
Módosítani nem lehet, csak töröltetni és újat leadni.(#3704) Degeczi
Általában kiküldik. -
nagyúr
Számolhatok én 320 FT-os euróval, senkinek sem tetszene. Korábban volt is belőle gond, hogy nem napi középárfolyamon(!) számoltam az utalandót.
Általában 3-5 Ft/EUR ráhagyással számolok és ugye szoktam írni, hogy többet lehet utalni. Szerencsére csak kevesen utalnak konkrét összeget, egy kicsi (néha több) kerekítés bele szokott férni. -
nagyúr
Már 6 Ft-ot gyengült az euróhoz képest a forint.
-
nagyúr
Úgy tűnik mindenki visszajelzett aki kétséges volt. Az új jelentkezőket is beírtam, remélhetőleg nem maradt ki senki. Ha mégis csápoljon.
A következő félórában mindenki kap privátot. -
nagyúr
válasz
Dhampir #3658 üzenetére
A fejes és füles kifejezéseket nem mindenki használja konzekvensen. Van aki csak a füles szót használja, legyen szó fül- vagy fejhallgatóról. De így hogy elé tette az on-ear szavakat, egyértelmű(nek kellene lennie), hogy egy fülre ülő darabról van szó, ami bizony fejhallgató lesz.
-
nagyúr
válasz
Freeman007 #3646 üzenetére
Ahogy a kolléga linkelte is, nem szükséges, mert normál használat közben is bejáratod.
Én 20-30 órát szoktam járatni egyébként. -
nagyúr
Akkor ma összeszedem az érdeklődőket, aztán pontosítunk!
-
nagyúr
válasz
FrigoCoder #3625 üzenetére
Szerintem ő nem a fejpántra gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest