- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Véleményem szerint, mivel ezt nem írták a válaszban, a módosításnak nincs köze az egészhez. Nem akarom schawo-t bűnbaknak kikiáltani, távol álljon tőlem, de az általa rendelt akusztikus elemek miatt nem küldték az R2 rendelést egyből. Itt megjegyezném még egyszer, hogy a rendelés leadásakor elérhető volt a termék (értsd zöld). Mivel ma törölték a rendelésem, és ma már csak 12 db volt, így vélhetően nem rakták félre a korábban rendelt 25 db-ot. Szóval ha csak töröltettem volna azt az egy terméket (ezt nem lehetett), vagy megvártuk volna a 17-ét, akkor sem hiszem, hogy lett volna elég. Legalábbis én így látom...
---
Írtam megint nekik, hogy fel tudják-e gyorsítani a beszerzést. Ezt a választ még mindenképpen várjuk meg.A pénz kérdés.
Javasolnám, hogy aki amúgy is megakarja venni a fejest, az ne kérje vissza a pénzt, mivel ezzel, csak a bankokat gazdagítjuk. Legrosszabb esetben februárban meglesznek a fejesek szerintem. Erre rákérdezek még.
Természetesen aki ragaszkodik a pénzéhez, annak visszautalom.Ha mindenkinek visszautaltam aki kérte, akkor leadom a rendelést, ha ez megfelel a "bentmaradóknak".
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- ASUS routerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Megújult a PROHARDVER!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest