- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
nos megpróbáltam a másik kártyaolvasóval is.. semmi.. nézegetem a menüket.. és akkor jöttem rá hogy én nem is találok ilyesmit hogy strong mód meg normál mód.. szóval most rá kell hogy kérdezzek igy néz ki nálad is a program?
nálam a súgó a nyelv választó a setup és a Connect amit megnyomva ez az üzenet jön elő úgy 10 másodperc múltán: Error: CAn't find SIM CARD
volt egy másik hibaüzenet is korábban de az nem tom mi volt pontosan szóval az lenne az egyszerű kérdésem hogy mégis hogy érted el hogy egyáltalán elkezdjen valamit csinálni???
v a V2 scan.lnk ba kell valamit babrálni? mert ott sok kérdőjel van amire lehet kattintgatni meg két pipa... és hát úgy gondolom hogy itt nem azon múlik hogy tudok e angolul v sem nekem ez nem mondott semmit... hogy bármire is használható lenne. -
DarknessHope
senior tag
hát őő én megnézén... de sajnos nekem ez kínai.. bár sejtem hogy a sim olvasó kis pöckökre gondolsz és hogy azok nem érintkeznek a lapkával.. de hogy melyik micsoda.. azt nem tudom.. végre sikerült viszont megcsinálnom a telót igy talán én is ki tudom próbálni majd az enyém
-
Keny.
tag
Mivel a kártyához kapott kártyaolvasóval nem akart komunikálni egyik progi sem megnéztem közelebről, és találtam egy hibát szerintem. Ha kezembeveszem úgy, hogy a kátyaolvasós része a panelnek lefele van, és az USB jobbra néz akkor a bal alsó sarokban van hely smd alkatrészeknek. R11, c3,c2,c8. A c3,c2,c8 üres, de az R11-nek mind a két fele cines viszont a rajta lévő alkatrész csak az alsó lábhoz van forrasztva, és lefele lóg eltakarva az R11-es feliratot. Már leszedtem, és valahogy megpróbálom odaforrasztani, mert így leszedve is ugyanazt csinálja mint előtte. Ha van kedved megnézhetnéd, hogy a tieden, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest