- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
nos megpróbáltam a másik kártyaolvasóval is.. semmi.. nézegetem a menüket.. és akkor jöttem rá hogy én nem is találok ilyesmit hogy strong mód meg normál mód.. szóval most rá kell hogy kérdezzek igy néz ki nálad is a program?
nálam a súgó a nyelv választó a setup és a Connect amit megnyomva ez az üzenet jön elő úgy 10 másodperc múltán: Error: CAn't find SIM CARD
volt egy másik hibaüzenet is korábban de az nem tom mi volt pontosan szóval az lenne az egyszerű kérdésem hogy mégis hogy érted el hogy egyáltalán elkezdjen valamit csinálni???
v a V2 scan.lnk ba kell valamit babrálni? mert ott sok kérdőjel van amire lehet kattintgatni meg két pipa... és hát úgy gondolom hogy itt nem azon múlik hogy tudok e angolul v sem nekem ez nem mondott semmit... hogy bármire is használható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest