- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
És amit Rudi linkelt, elég kell, hogy legyen a választáshoz, ezt a topikot most bezártam. -
jagada
addikt
szerintem ma már kell a gammákhoz 1 giga RAM, főleg ha hosszabb távra gondolkozol, a prockó még szódával elmegy, főleg ha Tbred B magos és van benne tuningpotenciál...
Szerintem 9600Pro alatt semmiképp se vegyél kareszt, azok felett már rég eljárt az idő...egy 9800Pro vagy x800 már megfelelne, azt se felejtsük el, hogy a lóvét cca 1 év múlva kapod vissza az APEH- től, most meg kell finanszíroznod zsebből a teljes árat.
arra figyelj hogy 128 bit- es legyen és a memória elég 128 mb a 256 egyáltalán nem gyorsabb, hanem lassabb, meg általában azokra szarabb RAM- okat raknak 4ns meg ilyenek.
Az azonos típusok is eltérnek gyártóktól függően, sokan favorizálják a sapphire-t, nekem pl. nem jön be. -
Neck
veterán
-
Paqito
senior tag
Szabadság!
Én is gondolkodom új vga Sulinetes vásárlásán, de nem látok tisztán. Állítólag július 1-től változnak ismét a keretfeltételek, és gondolom nem kedvező irányba... Tehát az idő is valamelyest sürget. Van esetleg valakinek konkrét (!) infója, hogy milyen változások lesznek?
Üdv
[Szerkesztve] -
bumper
senior tag
6600GT legolcsóbb 51K
6600 sima 37K
9600Pro 28K
Annyival jobb a sima6600 amennyivel többe van? +9/2=+4,5e
A GT már elég húzós, de ha novemberre lemegy az ára úgy 40Kig SEXben... -
corlagon
senior tag
Hát ja, a sulinetet nem ismerem igazán, gondolom megy a lehúzás, meg a választék is szűkebb.
A vga meg a gép leggyorsabban elavuló része, szóval hosszú távra nemigen lehet tervezni. Ezzel együtt is az ár/telj. arány alapján alsó kategóriában szvsz a 9550, középben meg a 6600 (GT) jó vétel. -
jagada
addikt
ha hosszab távra gondolkodsz, amúgy sem ajánlom a tuningot, nem éppen az élettartam meghosszabítására irányul.....
Egyébként az órajelek húzgálása még nem minden, a régebbi hardware-k nem támogatják a dx9-et ez a fő probléma......nem csak az fps
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
csak tudod sulinet- nél eléggé behatároltak a lehetőségek, nem fogsz feltétlenül azt kapni amit elképzelsz, hanem abból mazsolázhatsz ami benne van a körben...
sulinet-ben az árak is másképp alakulnak..
egyébként se akarom fényezni a 9600pro-t az se mai gyerek már tudom, de vidkari vásárlásnál nem lehet hosszú távról beszélni ezt te is beláthatod, majd jön a dx 10 mindenféle shader-ekkel, miegymás és a 6600 GT is mehet a levesbe.. -
corlagon
senior tag
Az én 9550GU-m (400/500 alapon) gyári, halk hűtéssel majdnem vitte a 9600xt órajelet, szóval van benne tartalék. Volt egy csomó cikk itt a ph-n is a 9550 széria húzhatóságáról, a topicjában is van ''pár'' hsz, szóval alsó kategóriában nyugodtan ajánlható, ár/teljesítményben jobb, mint egy 9600pro. Nyilván a 128 bitesekről beszélünk, a 64bitesek semmit sem érnek.
Ha elolvastad a hsz-met, láthattad hogy NEM a 9550-t ajánlom, hanem a 6600GT-t. Abból még a sima is alázza a 9600pro-t, 30k körül, a GT (40k alatt kapható) meg már egészen más kategória.
Hűtést azért érdemes rátenni, mert az összes gyári 6600 GT hűtő hulladék (rosszul hűt + hangos), egy alu vf700 kijön 5k-ból, vagy prmcsk hűtése is 5k (venti nélkül). -
jagada
addikt
ua. a teljesítményt amíg nincs megcibálva a 9600pro karesznak a szája.
úgy bírom ezeket az összehasonlítgatásokat, veszek egy ratyi kártyát, ráköltök egy valag pénzt hűtésre és próbálgatom megtalálni hol van az a pont amíg nem nyiffan ki a karesz és boldog leszek, hogy elérem egy jobb kártya órajeleit!!!
De ez csak akkor érvényes, ha a jobb karit alapon járatom és nem húzom!!!!!!!!!!
amúgy szerintem 9600pro- ból 128 megást vegyél 128 bit- el az gyorsabb, és nehogy SE vagy advantage, esetleg ENCORE legyen mert ezek mind butított szarok.....
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
ATI Radeon 9600Pro 256MB TD VGA 32 200,-Ft jó vétel?
Inkább rossz szvsz. Egy jól húzható 9550 u.a. teljesítményt ad, majdnem feleannyiért.
Ajánlat: olcsó 6600 GT + jó hűtő a gyári helyett, prmcsk-é a legjobb. Halk és erős lesz, kitart egy darabig. 45e-ből kijön össz-vissz.
[Szerkesztve] -
bumper
senior tag
ATI Radeon 9600Pro 256MB TD VGA 32 200,-Ft jó vétel?
Ha a COD2(nem a UO) elmegy az mx 440 -esemen akkor, inkább várok novemberig és akkor ejtem meg a vételt. Remélem akkor még fogják árulni ezt a karit SEXben (persze olcsóbban vmivel).
uff -
rudi
nagyúr
-
Obi-1
őstag
Bővebben: link
Ebben az árfekvésben egy Geforce 6600 jöhet szóba. -
bumper
senior tag
Hali
Gondoltam ideje már lecserélni azt a fránya Geforce mmx 440-est!
Sulinetben kellene egy olyan kari amivel még pár évigelmennek az FPS-es játékok (COD félék). Az alaplapom egy MSI KTV4 Via400.
Fontos, hogy lehetőleg ne legyen hangos a ventije.
A keretem rá olyan 40.000 (br).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest