- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
jagada
addikt
szerintem ma már kell a gammákhoz 1 giga RAM, főleg ha hosszabb távra gondolkozol, a prockó még szódával elmegy, főleg ha Tbred B magos és van benne tuningpotenciál...
Szerintem 9600Pro alatt semmiképp se vegyél kareszt, azok felett már rég eljárt az idő...egy 9800Pro vagy x800 már megfelelne, azt se felejtsük el, hogy a lóvét cca 1 év múlva kapod vissza az APEH- től, most meg kell finanszíroznod zsebből a teljes árat.
arra figyelj hogy 128 bit- es legyen és a memória elég 128 mb a 256 egyáltalán nem gyorsabb, hanem lassabb, meg általában azokra szarabb RAM- okat raknak 4ns meg ilyenek.
Az azonos típusok is eltérnek gyártóktól függően, sokan favorizálják a sapphire-t, nekem pl. nem jön be. -
corlagon
senior tag
ATI Radeon 9600Pro 256MB TD VGA 32 200,-Ft jó vétel?
Inkább rossz szvsz. Egy jól húzható 9550 u.a. teljesítményt ad, majdnem feleannyiért.
Ajánlat: olcsó 6600 GT + jó hűtő a gyári helyett, prmcsk-é a legjobb. Halk és erős lesz, kitart egy darabig. 45e-ből kijön össz-vissz.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
-
Obi-1
őstag
Bővebben: link
Ebben az árfekvésben egy Geforce 6600 jöhet szóba.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest