Aktív témák
-
jagada
addikt
szerintem ma már kell a gammákhoz 1 giga RAM, főleg ha hosszabb távra gondolkozol, a prockó még szódával elmegy, főleg ha Tbred B magos és van benne tuningpotenciál...
Szerintem 9600Pro alatt semmiképp se vegyél kareszt, azok felett már rég eljárt az idő...egy 9800Pro vagy x800 már megfelelne, azt se felejtsük el, hogy a lóvét cca 1 év múlva kapod vissza az APEH- től, most meg kell finanszíroznod zsebből a teljes árat.
arra figyelj hogy 128 bit- es legyen és a memória elég 128 mb a 256 egyáltalán nem gyorsabb, hanem lassabb, meg általában azokra szarabb RAM- okat raknak 4ns meg ilyenek.
Az azonos típusok is eltérnek gyártóktól függően, sokan favorizálják a sapphire-t, nekem pl. nem jön be. -
jagada
addikt
ha hosszab távra gondolkodsz, amúgy sem ajánlom a tuningot, nem éppen az élettartam meghosszabítására irányul.....
Egyébként az órajelek húzgálása még nem minden, a régebbi hardware-k nem támogatják a dx9-et ez a fő probléma......nem csak az fps
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
csak tudod sulinet- nél eléggé behatároltak a lehetőségek, nem fogsz feltétlenül azt kapni amit elképzelsz, hanem abból mazsolázhatsz ami benne van a körben...
sulinet-ben az árak is másképp alakulnak..
egyébként se akarom fényezni a 9600pro-t az se mai gyerek már tudom, de vidkari vásárlásnál nem lehet hosszú távról beszélni ezt te is beláthatod, majd jön a dx 10 mindenféle shader-ekkel, miegymás és a 6600 GT is mehet a levesbe.. -
jagada
addikt
ua. a teljesítményt amíg nincs megcibálva a 9600pro karesznak a szája.
úgy bírom ezeket az összehasonlítgatásokat, veszek egy ratyi kártyát, ráköltök egy valag pénzt hűtésre és próbálgatom megtalálni hol van az a pont amíg nem nyiffan ki a karesz és boldog leszek, hogy elérem egy jobb kártya órajeleit!!!
De ez csak akkor érvényes, ha a jobb karit alapon járatom és nem húzom!!!!!!!!!!
amúgy szerintem 9600pro- ból 128 megást vegyél 128 bit- el az gyorsabb, és nehogy SE vagy advantage, esetleg ENCORE legyen mert ezek mind butított szarok.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest