Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Az eddigieket lenyeltem, mert tulajdonképpen jó munkát végeztek. De azért kb. mindig 20-25 százalékkal több pénzt sikerült náluk hagynom, s nem azért, mert az a munka, amit megbeszéltünk, igényelte ezt, csak ők "önszorgalomból" még csináltak ezt-azt, vagy felszereltek olyasmit, ami nekem nem is hiányzott (de ahogy írtam, nem volt baj, mert a minőség rendben van).
Aztán április végén bent voltam, mert kigyulladt a csekkendzsin lambdaszondacsere után. Oké, cseréljük a másikat is, meg olajat (mert esedékes). De akkor csak kiszaladtam a munkahelyemről, így abban maradtunk, egyeztetünk... Másfél hete nem sikerült elérnem a Balázst... és én közben vettem olajat (Motul), szűrőt (MANN), meg mindent (a legjobb minőséget), mivel 26-án szeretnénk elutazni, s ha valakit nem tudok elérni, akkor kezdtem átállni egy B-tervre. Erre ma másodikra tudtam vele beszélni: a lambdaszonda emlékei szerint jó (akkor nem volt jó, ezt mutatta a műszer), mást kell cserélni, de ha már azt, akkor még plusz ezt-azt... Olajcsere? Nyilván nem tetszik neki, hogy hozott anyagból... oké, de ezt nem én csesztem el...
Szerintem folyamatosan túlvállalja magát, nincs képben, eltűnik, és én úgy vagyok ezzel, hogy nem én vagyok ő érte (meg az autómért sem).#13548 czanga:
Igen, ez nekem is bejön, kaptam az autóval (egy másik szett felni-gumival), gondolkodtam, hogy az egyiket 17-esre cseréljem, de aztán maradtak: jobb, ha nincs nagyobb fékem, meg így jóval magasabb falú gumit tudok rátenni (kényelmesebb)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest