Keresés

Aktív témák

• Kalandor

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz EczkE #570 üzenetére

Ezt a hazugságot nem akarom többet látni sem tőled, sem mástól.

Ez történt:

1. Újonckát tavaly szeptemberben kineveztem Ármesternek, vagyis a PH egyik segítőjének.

2. Újoncka minősíthetetlen hangnemben nekiugrott embereknek (vissza fogom törölni majd, csak láthatóvá tettem. Mielőtt vki befűzné az ánégyest, neki normálisan válaszoltak, annyit írtak, hogy adjon fel ő is hirdetést).
    Finoman szólva robbanékony természetére egyébként több panasz is érkezett.

3. Újonckától el lett véve az Ármesteri rang (a fenti ráadásul büntetlenül maradt, semmit nem kapott érte, elfelejtettük :( )

4. Kalandor 3 hónappal később ismét Ármesteri rangot adott Újonckának (az ő kérés-könyörgésére).

5. Újoncka másnap az új Hardveraprót minősíthetetlen hangnemben kezdte el fikázni (kalap szar, stb.).

6. Újonckának joga van a véleményéhez (és azok ott is vannak a mai napig), azt meg is teheti - de mint sima felhasználó, egyéni rang nélkül. Mert a szocializáció egyik alappillérje, hogy aki egy csapat tagja akar lenni, az a csapattal való problémáit a csapaton belül mondja el első körben, ez így korrekt. Próbáltam megértetni vele, de nem ment neki.
    Újoncka rangját ezután elvettem.

7. Újoncka ezután ezt a jóérzésű ember számára felfoghatatlan írást tette közzé.

8. Újonckát véglegesen kitiltottam, ilyen ember számára itt nincs hely.

+1 Hogy ezt követően milyen üzeneteket küldött nekem és másoknak, arra a fentiekből irányvektorral lehet következtetni. Azóta kiderült, hogy korábban másoknak is, mint ahogy itt ebben a topicban is írta valaki.

Ez az egész ellenem való hadjárat, ami itt folyik 10-20 ember részéről, kb. ezzel a kezdődött januárban, erre épült.
    Már nagyon bánom, hogy nem fordítottam rá nagyobb figyelmet, és ezt sokan hallgatás-beismerésnek vélték, de úgy gondoltam, hogy győz a józan ész, és nem hiszik el páran ezt a "nem tetszett a hardverapró és ki lett tiltva szegény" dumát. Tévedtem :(

Ha valakinek konkrétan a moderációval valami gondja van, az ugyebár itt megteheti.

Aktív témák