- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
válasz
Kalandor #566 üzenetére
Lehet, hogy mondtad neki privátban, de ugyebár ezt rajtatok kívül senki sem látja. Mi csak azt látjuk, hogy nincs indok és ha volt, akkor Ő erősen nem értett egyet vele, ezért regelt vissza vagy 10-szer.
Mondjuk azt én sem értem, hogy lehet valakit 2 figyelmeztetés után véglegesen kizárni. -
válasz
Kalandor #543 üzenetére
"Mindig megindokolom a moderációt."
Khömm, izé!
Erre konkrétan emlékeztem, de úgy dereng, hogy volt még hasonló.Nekem ugyan semmi bajom veled, de mint a fenti példa is bizonyítja, időnként hajlamos vagy ferdíteni/önkényeskedni.
-
aggleány
addikt
válasz
Kalandor #542 üzenetére
Konkrétan az én esetemről beszéltetek sokat?
Ez igen megtisztelő lenne, de nem tudok róla.
A konkrét tiltás arra vonatkozott, hogy az általad "másik csoport"-nak nevezett társaság tagjait nem szabad piszkálni. Én nem a csoportot piszkáltam, hanem egy olyan ferdítést (telefontól függetlenül), amivel kiforgatták valakinek a szavait. Az egésznek köze nem volt ahhoz, hogy kinek milyen készüléke van, de ezt már akkor is leírtam, és akkor sem értetted, hogy miért írom.
Lehet, hogy egy általad háborúnak nevezett szokásos hiszti közepén volt ez a dolog, de engem ez nem befolyásolt, mivel nem a "háború"-val kapcsolatos volt a megjegyzésem.
Ha annyira alapos vagy, mint amennyire azt állítod magadról, akkor utánanéztél volna annak, amit akkor mondtam, de nem tetted meg, ezért nem is tudhatod, hogy miről volt szó. Mellesleg ha vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd, hogy milyen szinten voltam benne bármikor is az ilyen gyerekes "az én játékom a jobb, beeee" című dolgokban, akkor meglepődve tapasztalhattad volna, hogy én maximum békíteni próbáltam a két tábor között, soha nem szóltam be senkinek, pláne nem személyeskedés szintjén.
Nem vagyok kiakadva, csak furcsának találom, hogy mások először figyelmeztetést kapnak (esetleg második és harmadik alkalommal is), én pedig rögtön kitiltást kaptam - személyeskedésért.
A büntetés mértéke nem érintett igazán érzékenyen, ugyanis észre sem vettem, mert a kitiltásom alatti időben éppen dolgoztam, és nem néztem a fórumot. Onnan tudtam meg, hogy ki voltam zárva, hogy többen is rám írtak privátban, hogy mit műveltem. Azért kérdeztem meg, mert tényleg nem tudtam.
Értem én, hogy nem engedheted meg magadnak HÁZIGAZDAként, hogy elismerd, hogy tévedtél, de ha tényleg annyira korrekt lennél, amennyire azt hangoztatod, akkor utánanéztél volna a dolognak olyan formában, ahogy azt kértem, és akkor láthattad volna, hogy miért nem tartom jogosnak a büntetést.
Azt csak utóiratszerűen tenném hozzá, hogy ha 10 ember közül 9 mondja, hogy valamiben nincs igazam, akkor én átgondolom, és utánanézek - talán mivel én ember vagyok, és éppen ezért tévedhetek.
Mr. Csizmás
Privátban megírom a miértet.
-
Varoz
addikt
válasz
Kalandor #557 üzenetére
Miért nem lehet nyíltan kimondani, hogy azért nem kaptam egyénit, mert megvan a véleményem rólad és én ezt le is mertem írni?
Bár nekem még mindig nem azzal volt a bajom, hogy nem kaptam meg. Mivel igen, beszedtem egy figyelmeztetést. De más meg ugyan így járt és láss csodát ő megkapta.
Ráadásul neki nem az első volt. Míg én tiszta voltam előtte.
De egy egyenes választ még nem kaptam tőled. -
phanzetomox
őstag
válasz
Kalandor #557 üzenetére
Te leminősítesz sok embert. Sok ember pedig leminősít téged. Lehet vitatkozni melyik jobb
Egyébként meg ha visszaolvasol láthatod hogy nekünk sem okoz örömet az ismételgetés pedig mást sem csinálunk. Mert mindig úgy válaszolsz mintha csak tippelnél hogy mit írtunk, de nem olvasod el.Most hogy ezeket leírtam gondolom csak idő kérdése hogy mikor találsz nálam valami hsz-t ami miatt kidobhatsz vagy elveheted a profilkémem.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest