- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
#65675776 #498 üzenetére
Lehet további 8 Másik regem van itt, amit akár 9 éve regiztem. Amúgy közlöm veled, ezt használom. De nézegesd további esetleges másodregeimet. Se nem árulok itt, se üzleti tevékenységet nem folytatok, valószinű szükségem van 20 további Nickre is . De köszönöm megtisztelő válaszod. Holnap nézd majd meg, Canadai, vagy Holland IP n leszek egész nap a kedvedért ok ?
(#499) Chaser hadd nyomozzon, engem nem zavar...
-
R2D20208
addikt
válasz
#65675776 #487 üzenetére
Amúgy szeretném megkérdezni. Ha itt, lehet beszélgetni, és semmi "szabályellenes" dolgot nem tettem itt, akkor te, milyen joggal ellenőrizgeted az én IP cimemet ? Mi jogosit fel erre téged, hogy az én személyes adataimban "túrkáljál" ? Ez itt most nem vita, hanem egy kérdés. Ez tiszta munka ? Te túrkálhatsz az én " dolgaimban " ok nélkül is ? És maradsz Te Anonim ? Ha igen, értem én, de ebben sem vagyok biztos, hogy ez törvényellenes dolog vagy sem. Amúgy elküldtem minden pontos adatomneked is, ha már nyomozgatsz az adataimról, segitettem neked.
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #494 üzenetére
Arra próbáltam rávilágítani, ha arról van szó adott esetben hogy 5k-t elverjek, vagy ugyanakkor összejöhet -5k helyett +5-15k akkor kénytelen vagyok az utóbbit választani. És mivel a jó ajánlatokat gyorsan levadásszák így az ilyen lehetőség kap elsőséget, nem pedig a szórakozás. De sztem sokan így vannak ezzel mostanában.
-
R2D20208
addikt
válasz
#65675776 #487 üzenetére
Mert most Budapesti van ám ! Ugye ismered a Hide Ip fizetős cuccokat ? De nem titkos az IP- m most, és csak irtam, ha akarom, bekapcsolom a céges progim, és óránként IP- t vált. De nem használom, hisz nem bújkálok ám ! ( te kis ellenőr ! ) Érdekel nevem cimem is ? Küldöm priviben ám ! Vagy ide irjam ?
(amúgy nem emlékszem, hogy irtam neked, de lehet részeg voltam, akkor bocs
)
-
fero02
nagyúr
válasz
#65675776 #448 üzenetére
De azért talán nem lenne baj, ha a moderátornak lenne némi rálátása a dolgokra. Így talán nem lett volna ez is, mint ami volt. A moderáció ne csak az anyázások törlésére, meg erőfitoktatásra vonatkozzon.
Amúgy arról a vizsgálatról mit lehet tudni, amit annak idején shalafi66 ellen indítottak?
Az sem volt alaptalan, de a döntésről semmi infó sincs azóta sem.
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
#65675776 #437 üzenetére
Ha jól gyanítom talán én lehettem az első avatarcserés...még az apróra is emlékszem, nem gondoltam volna, hogy ilyesmik is rögzülnek az adatlapon. Köszönöm az infót.
Nem cserélhetek még avatart - bár ezt te is tudod - , de úgy érzem Megvagy hadnagy inkább hozzád illene
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest