Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Próbáld ki, de szólok, hogy nem egyszerű mert a gép ugye buta és hülye továbbra is. Van hogy öntöd bele az alloyt, de ő nem hajlandó csinálni egy constr. shipet se, van hogy flottát épít belőle, vagy elkereskedi. plusz ugye influenz vagy mi is kell a megastructhoz, és azzal is nehéz számolni hogy neki mikor lehet ez meg.
Én azért is szeretem a vazallusokat, mert addig se nekem kell managelni a bolygókat
.
+1 infó. Ha szeretnél jól kezelhető föderációba lenni, akkor nagyon nem jó ha van egy rengeteg vazallusod.
+1 infó, ha nagyon rámész erre a vazallus dologra, akkor mikor másik népet versz szét, érdemes feldarabolni hogy minden egyes bolgyója egy külön vazallus legyen. csak a stratégiailag fontos terület legyen nálad. (Minél kevesebb területed van annál kevésbé gáz az admin cap).
Ha nagyon korán szerzel vazallust, az se baj, ha megvan a mega anginering tech, meg a kívánt mega struct, akkor beveszed őt, és utána rögtön vissza is dobod. tudom ez idő és sok influenz, de hát ez van. (esélytelen hogy ezeket ők maguk fejlesszék ki).
+1 infó,
ha még csak "fejlődnek" a vazallusok, és még nincsenek meg a techek, akkor érdemesebb őket protectorate-be tenni, hogy kapj utánuk influenzt.
összegezve: ez eléggé drága mulatság, és hosszadalmas is, de némelyik megastructért megéri
, a végén eléggé felboríthatja az egyensúlyokat amikor azt mondod hogy oké az összes vazallus akkor csatlakozzon vissza. (ok ez is évek kérdése, fontos hogy a vazallus csak egy rendszerrel rendelkezzen, mert akkor gyorsabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
, a végén eléggé felboríthatja az egyensúlyokat amikor azt mondod hogy oké az összes vazallus akkor csatlakozzon vissza. (ok ez is évek kérdése, fontos hogy a vazallus csak egy rendszerrel rendelkezzen, mert akkor gyorsabb).