Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

válasz Kylesa #893 üzenetére

Azokon már túl voltam akkor :DDD Mielőtt bementem volna az Abyssba kimaxoltam a területet, alapvetően büszke voltam magamra, mert kettő üdítő és 3 stick kivételével mindent megtaláltam magamtól. Az a kettő is olyan volt, hogy elmennek vele a fenébe, hát milyen dolog már, hogy akna kell hozzá meg a földbe kell lőni és kiugrik a láda?
    Azt viszont fenntartom, hogy az volt a legrosszabb rész, szerintem ott haltam a legtöbbször a játékban. :((( És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg :D Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam... :C

Most kimentettem az állást, elvileg két endinget meg tudok csinálni egy nekifutásra, aztán szép komótosan jöhet a NG+. Azt mindenesetre sajnálom, hogy a sztori 90-95%-át már akkor sejtettem mikor legelőször bementem Xionba. Persze még jöhet valami csavar, de nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban :((

Szerk (És spoiler).: Viszont az utolsó(előtti) bossnál elég kegyetlennek éreztem EVE-et... Értem miért csinálta, de ha a játék ad lehetőséget én nem hagyom szenvedni.

Új hozzászólás Aktív témák