Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Lesznek annál még sokkal cifrább platformer részek, nyugi.
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).