Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
paulka
tag
válasz
consono
üzenetére
Ahogy -=V3rthil=- is írta, nem arról beszélek, hogy a Windows lassabb volna, vagy rosszabb a teljesítménye.
A SteamOS-sel maximum annyit kell foglalkozni, hogy átállítod a proton verziót (persze benne van, hogy így sem indul el a játék), Windows-szal meg néha kell foglalkozni, hogy egyáltalán a rendszer menjen normálisan. De mindenkinek mások az igényei. Én nem bírom elviselni, ha kezembe veszem a handheldem és foglalkoznom kell a rendszerrel, hogy egyáltalán üzemeljen. Ez nem
"Ha valaki erre nem képes, ott nem a Windows a probléma, hanem a user." Hát ezzel nem értünk egyet
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
És mégegyszer: a ROG ALLY egy nagyon jó gép ettől függetlenül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Video konferencia kamera - Vaddio ConferenceSHOT AV Camera White Intl - Űj dobozos
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
Cucuska2