Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
paulka
tag
válasz
consono
üzenetére
Ahogy -=V3rthil=- is írta, nem arról beszélek, hogy a Windows lassabb volna, vagy rosszabb a teljesítménye.
A SteamOS-sel maximum annyit kell foglalkozni, hogy átállítod a proton verziót (persze benne van, hogy így sem indul el a játék), Windows-szal meg néha kell foglalkozni, hogy egyáltalán a rendszer menjen normálisan. De mindenkinek mások az igényei. Én nem bírom elviselni, ha kezembe veszem a handheldem és foglalkoznom kell a rendszerrel, hogy egyáltalán üzemeljen. Ez nem
"Ha valaki erre nem képes, ott nem a Windows a probléma, hanem a user." Hát ezzel nem értünk egyet
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
És mégegyszer: a ROG ALLY egy nagyon jó gép ettől függetlenül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- ÚJ MacBook Air 15" Apple M4 10C CPU / 10C GPU / 16GB / 256GB - Magyar + 3 év garancia
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
Cucuska2