- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy decken, de mivel nem tudom előre mennyit használnám, így kezdésnek lehet itt az hardverapron vennék egy LCD-t. Aki OLEDre váltott, megérte az upgrade?
Főleg a halkabb hűtés és jobb akku tetszene abban, de igazából ahova vinném ott úgyis nálam van a powerbank, szóval lehet nem éri meg kizárólag a kijelző miatt majdnem dupla annyiért az OLED újonnan.
Elég nagy backlogom van régebbi cuccokkal, úgyhogy nem is biztos hogy játszanék friss AAA játékokkal.
Tudom ez jóval nagyobb, de kicsit a PSP vibe hiányzik régről, azt nagyon szerettem
Egyszer régebben megpróbáltam egy inteles tablettel (amit beraktam egy kontrollerbe) felidézni, de az nem jött be, nagyon hiányzott egy touchpad (a virtuális meg sok helyet elvett), így pl az ally kiesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Használt Lenovo ThinkPad T490 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2