- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Diopapa
üzenetére
Budapest > Prága utat simán végig kockultam (igaz, kapott tápot
)viccen kívül, én inkább úgy fogom fel ezt a kütyüt, mint anno sok éve a gaming laptopomat...nem vagyok helyhez kötve, ha kockulni akarok. ebbe beletartozik az is, hogy ha akarom, a konyhában ülök le játszani, a nappaliban a kanapéra vagy a hálószobában az ágyban....illetve természetesen az is, hogy ha akarom, viszem magammal egy hétvégére a haverokkal vagy nyaralásra, hogy útközben kockuljak. nekem legalábbis ezért volt anno gaming laptop a PC helyett (hülyének is néztek haverok, mert sokszorosát fizettem ki már akkor egy PC-nek) - most viszont már nagyon elszálltak az árak, illetve számomra annyi pénzt már nem ér meg a mobilitás, amennyit egy értelmes gaming laptopért pl elkérnek.
kinek való a Steam Deck? [link] - itt is arról beszél a srác, hogy ő is kb folyton az asztalnál ül a gép előtt, meló miatt (én napi 12 órát) és ebből kifolyólag pont semmi kedve az embernek még órákat gép előtt ülni és "szórakozni"
aksi témára visszatérve: szerintem ez azért nem akkora para, mert az esetek nagy többségében úgyis tud az ember találni egy szabad konnektort (persze utazás közben ez nem feltétlenül igaz) - és nyilván ha már van konnektor, akkor direkt senki se fogja aksiról nyúzni a Deck-et... legalábbis én igyekszem minél kevesebbet aksiról használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI THIN 15 // i5-13420H // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 3050
- Gyönyörű, újszerű HP 845 G7 (Ryzen 16Gb 512Gb Windows 11) laptopom eladó
- Bivaly Acer Nitro 5 Gamer laptop (Core I7 10750H 16Gb 512Gb Nvidia RTX3050Ti)
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Dell Latitude 5501 I5-9400H, 16GB RAM, 256 GB SSD
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Cucuska2