- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"a karakterek és párbeszédek meglepően kidolgozottak, itt felülteljesített az elvárásaimon"
Hát... izé... Most belekezdtem a Disco Elysiumba, már másfél órányi játék után is rendesen sokkoló a Starfieldet követően, hogy ilyen írásminőség is létezik még játékokban manapság. A Starfieldnél sokszor olyan érzésem volt, mintha ChatGPT-vel dobálták volna össze, vagy 10 éves gyerekek írták volna. A persuasion minigame különösen kritikán aluli szerintem. A kedvencem az volt, amikorSam Coe apját kellett meggyőzni a térképekről. Sam: "Nem fog menni, évtizedek óta nem jutok egyről a kettőre apámmal." Én az apjának: "Figyu, ha nem adod ide, akkor csak tovább idegesítelek." "Hm, meggyőztél, tessék." És ilyen tucatjával van, az utolsó konfliktusnál is kb. ennyi volt nálam a megoldás. Egyszerűen nincs átgondoltan, logikusan megírva, mondjuk röhögni lehet rajta.
Van ahol jobb persze, de elég gyengének éreztem az összképet.
proci985: Ha az Entangled küldetés tetszett, és még nem játszottad, akkor tudom ajánlani a Titanfall 2 Effect and Cause küldetését (meg hát az egész kampányt), érdemes megnézni, milyen is ez az ötlet ütősebb formában. De szerintem is ez volt kb. a legérdekesebb főküldetés a Starfieldben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest