Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey
    veterán

Hát, mer hogy beszóltak...azt meg már alapból nem szeressük.
    Én b...x

elfeledtem, hogy teli a röpcsim ilyen tiltott szarral, aztán jól visszamentem Atlantis városának rendszerébe, ahol persze nekem esett az UC és kaptam is bountyt, persze utána kapcsoltam és átugrottam Wolfba, mer ott ezeket el lehet adni átvizsgálás nálkül ( vagy a másik ilyen a kalózos rendszer, de hát ott is nekem estek a kocsogok, haltam is világba mer ugye nem használom a NG+ cirkálót, mer szeretem ha fáj... )

Ezek a ronygok meg a bounty miatt, le akartak tartóztatni az állomáson...lvl1 -es ki cukorfalatok....hát kipróbáltam rajtuk az összes új fegyvert....cask úgy repkedtek világba a hullák, adja a fegyók különböző fitzikája :C

Szóval most szarban vagyok, mer üldöznek is, mindnekit is kinyírtam, nem szeret senki sem, meg teli a repülllő mindenféle vámköteles szarral, amit nem fogok elvámolni, mer az anyjukat.

Már a FSRangerök is betámadtak, azt előbb még küldit csináltam nekik, de majd kidobom a halál fxára ezt a Sam gyereket a kölkével együtt valamelyik rendszerben, bele egy gázóriásba, azt leshetnek.

Új hozzászólás Aktív témák