Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59
    őstag

Igen, és engem ez idegesít egy pöttyet. Rengeteg skill van, hogy rengeteg játékstílust követhess. Épp csak nem nagyon lehet.
    A főbb történetszálakban még csak van lehetőség pl kibeszélni magad egy nehezebb helyzetből a harc helyett, de egy tetszőleges bolygó vagy hold körül őrjáratozó kalózflottát nem tudsz lebeszélni a támadásról, így kénytelen vagy az űrharcra is pontokat tenni, meg a kerekedésre, hogy megfizethető áron fejleszthess, stb... Nem lehet, vagy legalábbis rendkívül nehéz tisztán technikai vagy tisztán felfedező vagy tisztán diplomatikus karaktert összerakni. Na persze a jól megválogatott hajólegénység és a companion sokat segíthet az űrharcokban, de a legénység meg drága lehet, ha nem tudod rábeszélni őket, hogy olcsóbban szegődjenek el, vagy nem várod ki, míg a sztoriban megkapod pl Lint, aki amúgy is jobb outpost manager a másik bányásszal együtt, mint hajó legénység.
    Fejlődni pedig, hogy az általad elképzelt karakter stílusához illő skilleket felhúzhasd használható szintre, kénytelen vagy sokat lövöldözni is, vagyis oda is kell pakolnod pontokat, hiába lennél pacifista, mert azok nélkül semmi esélyed, főleg magasabb szinteken.
    Tudom, hogy a játékosok túlnyomó többségének ez is csak egy FPS, de én szeretnék kicsit mélyebb szerepjátékot a "menj el valahová, szedd fel a lootot, közben lőj le mindenkit, aki szembe jön" sztereotip stílusnál. Bár nagyon bejön a Starfield, ez még mindig nem az, ahol ezt sikerült volna összeraknia a fejlesztőknek.

Új hozzászólás Aktív témák