- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz WATERDACA #3452 üzenetére
Az inventory-nál az egy totális agyf*sz, talán a legrosszabb a Bethesdás játékok közül. Iszonyat sok üres helyet hagy a képernyőn még 1440p-ben is, kevés infót ad, mindent rövidít, azt meg egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy nem tudsz körbemenni a listán. Tudom, hogy az aid alján van, ami nekem kell és le kell odáig görgetni, nem elég kettőt felfelé menni, ez egyszer elmegy, de egy 100 órás játéknál, mikor 100 soros inventory tabok vannak... nevetséges.
A lootolásra viszont rá fogsz érezni idővel, rááll a szemed az itemekre és nem lesz vele gáz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával