Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tossal játszik valaki? Sokat látom hogy használják a recallt, viszont azt nem értem hogy hogyan választják ki gyorsan hogy melyik nexushoz vigye a csapatot. Nekem 5-ös számra van állítva az összes, de ha megnyomom majd recall, akkor tök random hogy hova repíti őket. Vagy lehet hogy mindig az utolsó épített vagy utoljára hozzáadott nexushoz viszi, de mind1 is mert engem nem ez érdekel.
Hogy lehet oda ugrani ahol éppen támadnak?
Ezt a space commandot nem használom, az ugye mindig a nexuhoz ugrik, de mi alapján választ? A különböző bázisok F1-4 ig vannak kiosztva de azzal is sok idő elmegy még odaugrom aztán nexust kijelölöm, aztán recall.
Nem próbáltam még, de ha spacet nyomok, akkor elméletben ahhoz a bázishoz ugrik ahol támadnak, és ki is jelöli a nexust?
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest