- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
#10186752 #767 üzenetére
Komolytalan fröcsögés és próbálkozás, hogy megint legyen egy jó vita a fórumon. A futás tényleg érdekes az elején, de mondjuk én megszoktam. A facial animation nem igazán érdekel, de nem is találtam sok bajt benne. Ezt az összelopott szót rá lehet ám aggatni a Spider-man-re, God of War-ra, sok játékra. Egyébként ha alapból zsémbesen ülsz le a játék elé, akkor nem is fog tetszeni, az élet problémáit egy program sem tudja megoldani.
-
Deck
titán
válasz
#10186752 #767 üzenetére
Ne, hogy már a játék hibája legyen, hogy a konzolok ennyire képesek.. Bár számomra nincs baj a látványvilággal.
Mint, ahogy a másik topikba is írtam neked.. Persze, hogy nem jön be neked hisz gondolkodni is kell benne.
Ez az összelopkodós szöveg meg.. Irtó gáz.. Ennyiből minden játék úgy van összelopkodva máshonnan. Egy játék vagy jó vagy nem, vagy működnek benne a dolgok vagy nem..
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest