Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz F_Peter #782 üzenetére

Nos, úgy tűnik, hogy vajon olyan rajongó is, akit nem vett le a játék a lábáról, sőt, józanul ír a bőséges hátrányairól. Kedvelem, ha valaki tud attól még csalódott lenni, mert valami épp a kedvence, és józan véleményt alkotni arról, amit lát, csak azért, mert rajongó.

törölt tag

Nem lett tartós a barátságunk a játékkal. Eleve nem vagyok egy nagy SW-rajongó (láttam majdnem az összes filmet, de nem tolom csípőből, ki kicsoda), így elvárásaim sem voltak. Azt hittem kapunk egy 2019-es látványvilágot egy izgalmas játékmenettel.

Nem ezt kaptam. Eleve X1X-en is a látványvilág mehh, a Pró verzát nem láttam. A karakter futásanimációja borzalmas, mint egy csípőficamos ló, úgy fut. Nekem ellenszenves volt a főhős, a kalács képével, RD-1 viszon nagyon aranyos.

Az EA úgy tűnik még mindig nem találta meg a megoldást a jó facial animation-re, a cutscenek közben fel-felvillant a Mass Effect Andromeda, valahogy beszéd közben nagyon hasonló arcszerkezeteket láttam, mint ott, bár azt el kell ismerni, hogy itt azért annál jobban sikerültek, de valahogy még mindig nem az igazi.

Az Uncharted-szerű csimpizés nekem itt nem jött be, az egész játékmechanika összelopkodott (From-játékok, TR/Uncharted), túl sok kreativitást nem vittek bele a fejlesztők. Nekem ez a játék a felvágottak parizerje. Én őszintén, szívből gyűlöltem minden percét, amit vele töltöttem.

Akiknek tetszik, azoknak jó játékot kívánok!

Új hozzászólás Aktív témák