-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Igazából olyan sok sebből vérzik, hogy azt tudom mondani, hogy élvezd és nézd, de kapcsold ki az agyad amennyire tudod közben, ennél a résznél, hogy nincs érzékelőjük, hogy lássák, hogy a Juperiterig mennek azok akik megtámadják(!!!) őket sima fény alatti hajtóművel, ez sok volt. De azt is klassz lenne tudni, hogy miért nem jött senki, hogy betöltse a hatalmi űrt. A Kollektívának van másik módszere az utazásra, mi van velük, ugyanis a Picardban ott voltak, nem nyirta ki őket Janeway. De igazából a Földet ez se érdekli, lehet, hogy épp egy hatalmas támadás folyik galaszis méretekben, de ő addig se akar nézni, hogy mi van a szomszédban. Ez a Dilithium berobbanás valami természetes folyamat kellett, hogy legyen, máskölünben már támadott volna aki csinálta, vagy támad, de nem tudnak róla, mert nem érdekli őket, vagy történt velük is valami. Ez a story egyébként hasonlít arra, hogy az Omega berobban és nincs utazás WARP-pal.
De lehet, hogy nem is lesz semmilyen megoldásuk erre a problémára, hanem azt mondják, hogy innentől Discovery hajtóműve lesz mindenkinek; ellenség amúgy se valószínű, hogy okozta mert már itt lenne, ha meg természetes és ilyen kitejedt, nem tudják majd megoldani, tehát mindenkinek spore driveja lesz.
És mivel mindnekinek spore driveja lesz hipp-hopp helyre áll a Federáció, pont mint, hogy bár a Star Wars-ba tudjuk, hogy az egész galaxist elfoglalta First Order, de aztán hipp-hopp"az emberek" visszafogalták, hogy-hogy azt nem tudjuk, de ez van.
-
gabor7th
addikt
Akkor megvan a rejtély... a hatalmas mennyiségű Zen robbantott.
Spoiler:
Egyébként mutattak előzetest és úgy tűnik, hogy az a pár emberke fogja a világot megmenteni... megint; mert ők fogják újraszervezni az egész Federációt. Beszéltek arról, hogy az időkavarós háború végleg lezajlott és megsemmisítettek minden időgépet a galaxisban (hogy tudják ellenőrizni, hogy tudják rávenni pl. a Kollektívát... rejtély, ha meg nem tudják rávenni, akkor hogyan javítják ki, ha valaki mégis időutazik?), meg vannak törvények amik tiltják a változtatást, tehát arról fog szólni az egész, hogy rá akarnak jönni, hogy mi robbantja be a dilitiuhumokat aztán újraszervezik az egész Federációt.Na ebből csináljon evenet a STO... minden hajó megsemmisült kivéve a Discovery és nincs olyan hajó ami dilivel menne.
Ami viszont klassz volt, hogy a jövőben minden kb. nanotechnológia és programozató anyag... és bárki hozzáférhet ehhez a techhez, amit nem hiszek, hogy megtörténhet majd a valóvilágban, mert olyan veszélyes potenciálja van... bár most ez pont arról szól, hogy nincs aki betartassa a törvényeket.
-
gabor7th
addikt
Mit szólnál egy olyan eventhez, hogy az összes összegyűjtött dilithiumod megsemmisül a hajókkal együtt?
Sőt lehet az történt, hogy miattad volt, annyit gyűjtöttél össze a jövőben, hogy létrejött egy addig nem ismert kritikus tömeg és akkorát robbant, hogy a galaxis összes dilithiuma megsemmisült.
-
-
gabor7th
addikt
"Gondolom az Epic féle verzió.
Az nem sima GTA hanem premium online edition."És akkor az valamivel kevesebb vagy másabb?
Szép achievement, ezt a részét annyira nem is ismerem a GTA-nak, de az mond valamit, ha annyi év után is a listák élén van.
Most ingyen adták a Wachdogs2-t lehet majd azzal játszok, bár valami baja van a videókártyámmal időnként. /
A való életben meg te vagy Csányi Sándor?
-
gabor7th
addikt
Elsőnél nincs dátom, második nem olyan amiért beugarnék most, a negyedik meg csak, hogy a színes börű gyerekeket akarnak a jövő programozóinak és ezért adtak pénzt, meg lehetőséget tapasztalatszerzésre... de mi nem kapunk semmit.ű
Amúgy te mivel szoktál még játszani? Én most visszaszoktam a Battlefieldhez, de nálam ez így általában körbemegy és majd jövök vissza.
-
gabor7th
addikt
Rengeteg minden várja már, hogy kipróbáljam. Mindig volt valami event ami miatt nem mentem el a szokásos "pihire" ami újratermeli a vágyat a játék után.
Rizsa hajó:
Amit láttam, hogy csak három fegyver lehet rajta elöl-hátul... de legalább egy science hajó, abból van nekem a legkevesebb... legalábbis az új karaktereimnek nem jön rosszul. -
gabor7th
addikt
"A jem hadarral meg jártam,bug miatt ingyen kaptam meg a flottás változatát."
Nekem miért nincsenek ilyen hibák, csak olyanok, hogy összeomlik a játék meg ilyenek...
"Jó kis hajók.Bár nem túl nagy számok,a petek egész jók."
Sajna én is így látom, semmi extra csak a petek legyenek toppon. Egyszerre akkor mennyi petet bocsátanak ki?
-
Gergello
addikt
-
gabor7th
addikt
Valami megoldás kell, mert az nem állapot, hogy biznyos helyekre nem lehet menni, mert olyan mintha valami időcsapdába kerülnél és azt se tudod, hogy merre néz épp a karaktered, annyira lagol, hogy másik irányba megy mint hiszed...
Nem is értem, mi az, hogy nincs európai szerver... szét keresik magukat aztán, Európába nem futja szerverre? Élvezhetetlen játékért én nem fizetek többet.
-
gerisz23
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, meg pl. a galaxison keresztül működő szenzor mikor azokat a vörös angyal jelzéseket fogták... Mindezt abban az időben, mikor még az alfa kvadránst se járták be teljesen...
Cactus: igen, az Earl-Grey tea csak Picardnál működik. Rikernek meg mindig volt valami nője, hogy lestrapálja.
Cactus ezt már ne olvasd el mert akkor neked még spoiler.
"Nem is tom volt-e benne." - Hát, végül is csak hetes meg a Picard nője az egyik rész végén a semmiből, no meg a sorozat végén Data és Picard...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A története érdekes, de a megvalósítás lehetne jobb. Már az elején mikor rákiabál az admirális csaj Picardra, hogy "fogja be a pofáját" az egy kissé túlzás volt. Aztán az a dolog icheb-bel meg Hugh-al, pont két nagyon érdekes karaktert kinyírnak kvázi indok nélkül, pedig bőven lehetett volna helyük a történetben...
-
L3zl13
nagyúr
Elvileg a mai patchben javítják:
General:
Resolved various typos in the Episode, “Khitomer Discord”.
Resolved areas where the voice over did not match the text being displayed in the Episode, “Khitomer Discord”.
Resolved an issue that was preventing Captains from receiving the daily bonus Dilithium from the current event. -
gabor7th
addikt
-
L3zl13
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fotó állvány eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest