- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #17649 üzenetére
"Discovery csak 950 évvel lesz lemaradva technológiai szinten"
Ki tudja mi lesz ott... meg lehet simán kapnak új hajót, vagy csatlakoznak valakikhez akik upgrade-elik; eleve a Star Fleet nem létezik akkor már a "Short Treks" szerint ami canon és Discovery még mindig ott van a 33. században amikor már rég ott hagyta a legénysége és ez a legtávolabbi időpont ami ma van a Star Trekbe.
-
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #17646 üzenetére
Nem jönnek vissza, nagyon örülnek, hogy végre nem kell figyelni a régi dolgokra... Pike-ot se látod többet úgy áll.
" We're now completely free of canon, and we have a whole new universe to explore."
" jumping 950 years into the future."
"There will be canonical references to everything that has happened in the various shows; we're not erasing that. But we're so far past that point that all of that is a very distant memory. We're very excited to see how you put the elements of Star Trek in an entirely new universe."
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/star-trek-discovery-season-2-finale-time-jump-explained-1203166
-
gabor7th
addikt
válasz
gerisz23 #17646 üzenetére
A végén a kihallgatáson Spock nemcsak azt javasolja, hogy a Discoveryről legyen minden törölve, hanem még a legénységéről is és megszegni a hallgatást az árulásnak számítson. Kontroll több idősíkban létezik, de őszintén én is elvesztettem a fonalat, igazából nyilván azért van, hogy megmagyarázzák, hogy miért nem használt a Federáció időutazást, azonnali térváltó technológiát, ha egyszer már volt neki ilyenkor is már.ű
Ja és ezen felül még azt is hazudják még a kihallgatónak is mind, hogy a Discovery megsemmisült.
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17607 üzenetére
Háát,ügyi vagyok.
Na jó a trükk az hogy fel van véve vagy 10 foundry küldi nekem.
Ami már fel volt véve az meg maradt foundry kivétele után is.
Sosem csinálom végig őket,leölöm amennyit kell és ki transzportálok,így végtelenszer újra kezdhetem,na meg el sem tűnik a küldi.
Ha gondolod megoszthatom veled.
Ha lehet. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17590 üzenetére
Nekem 100 kulcsból 0.
De T5 hajó az jött pár.de minek.
Rahedli doff jött meg egyéb hülyeség.
Már csak el kéne passzolni őket,de nincs hozzá kedvem.
Még a tavaly nyitott boxok cuccait sem passzoltam el.
Lusta vagyok hozzá.
Jött egy rakás xp meg egyéb boost,meg reserch assigmentek.
Ha lesz recruit event jók lesznek karit húzni.
Jött egy rakás baku meg nakúl meg a frász tudja mi doff. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
gerisz23 #17570 üzenetére
Mostanság nagyon szaggat, lag-ol a játék és a távkapcsolat miatt nagyon amúgy sem lehetne folyamatos, "túl magas" fps-t elérni: jelen felállásban nem éppen játékosbarát a játék elérhetősége és erről nem is a játékos tehet - a kiadót meg ezek szerint évek óta nem foglalkoztatja ez a probléma és ezért tenni sem fog ellene, így kénytelen lesz minden játékos elviselni ezt.
Sz'vsz, hiába is költenél rá, nem javulna a helyzeted számottevően.i5 4690 (4 mag, 3,5GHz)
16 GB RAM
R560 OC 4 GB VRAMAz fps megfelelő full HD-n (a 30 bőven megvan), csak a lag-ok teszik tönkre az összképet!
A régi gépemen sem szaggatott, "csak" lag-olt: legelső szériás c2d 6600, 4 GB DDR2 RAM, 7900 GTO (512 MB) és mindezt 1280*1024-es felbontáson.
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17535 üzenetére
Igen a hír szerint.
Van R&D sale is.
[link](#17536) gabor7th
Ez az öreg klingon farm karim,neki mindig van legalább másfél milla.
T6 Karfiolra vár,van neki a bankban 10 vagy 15 ultimate tech token,meg minden egyéb szar ami kell egy hajó felszereléséhez,csak hát hiába vár,nem akar jönni a T6 karfiol. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17344 üzenetére
Szerinted tal shiar shrapnel torpedóra a matha trait hat?
Bár gondolom a shrapnel torpedó nem számít Hy torpedónak mint a romulán repus.
Mert az nagy hecc lenne,ha meg tudnám vele azt csinálni mint a roma repussal.
Azt meg hülyítem matha traittel akkor állati fun.
A Tal shiar hajók egész sci-s hajók,egy sci karinak exotic torpe sebzősre szerintem nem is lenne rossz. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17344 üzenetére
Az is benne van,de szerintem ezek a mocskok most majd betesznek valami új hajót a lobi storeba ami vagy piszok jó lesz vagy piszok népszerű.
Valami olyan amire bukik a nép,és mivel most jól elszórják a lobijukat majd vehetnek ész nélkül újra kulcsot.
Hogy legyen lobijuk az új hajóra. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17338 üzenetére
Hát igen,jó pénz kereseti lehetőség.
Őszintén én nem vágyom most lobis hajóra.Bár befektetésnek nem lenne rossz.(#17339) sith7
Lobi hajó az amit lobi kristályért lehet venni.
300-600-900 kristályért lehet kapni hajót.
[link]
Lobi kristály lock boxból jön vagy promós packokból.(#17341) FireKeeper
Ha piszkos nagy mázlid van 1 boxból 50 lobi is eshet.
De átlagban 5 esik.
Legutóbb 100 dobozból 571 jött. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17306 üzenetére
Sajna nem vagyok gépközelben így nem tudom megnézni.
De úgyrémlik ez a cset neve.
Vagy csak NOPublicservice.
Vagy NOPpublicservice.
Este ha hazárek megnézem.
Csak írni kell rá angolul hogy invet kérek xy épületbe xy cuccot venni.
Valaki fog invet küldeni,vagy rád ír először. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #17121 üzenetére
A T5 változat először store-s winter package-ben volt egy hónapig,utána promós lett többször is majd főnix-es.
De jem karit ha kezdesz az is azt kap.
T6 változat most is promós.
Sosem értettem hogy miért van érte oda mindenki.
De régen ez nagy szám hajó volt.
Mint a temporal sci meg tac hajó. -
sith7
félisten
válasz
gerisz23 #16849 üzenetére
Nagyon, nagyon köszönöm, a régi hajóimat majdnem mind dry dock - ba kellett küldenem, mert nem fértek el a hajók, amiket küldtél
Nagyon köszönöm
sajnos tényleg nem láttam, hogy küldtetek ilyen requestet ... de most már megtaláltam, és visszaigazoltam
szerk.
most azt nézem melyik hajót használjam, mert mindegyik jobb, mint az enyém
-
-
sith7
félisten
válasz
gerisz23 #16826 üzenetére
nem tudom mi az az ec limit
szerk
tudom már,de semmilyen limitet nem oldottam fel, ha igen, nem emlékszemszerk2
azt írja 15 millió a limitemadmirality még nincs , majd lvl 52 - n, egyelőre majdnem 50 vagyok, első karakter
FireKeeper
ahogy gondolod
, ha adsz valamit, azt megköszönöm
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16631 üzenetére
Tegnap este újra admiraltyztam.
Mikor jutott eszembe a vanguard boffok kivétele?
Amikor az utolsó fed karimmal toltam admit.
Az összes klingonnal kivettem viszont.
Karfiol-ba ma be is üzemelem őket.
Bár most nincs fent dps mérőm de kíváncsi lennék mennyit számít 3 sima boff helyett 3 vanguard boff. -
Efanatica
tag
válasz
gerisz23 #16600 üzenetére
Ott a science karim van rajta kb 700k feleet kredit csak nem tudok semmit kiszedni ami kéne lehet azzal szóval majd veszek fleetes dobott a doffokat meg átadogatom másik karibak mert mást nem tudok szerintem csinálni. Lehet ez lesz pedig még extra slotok nincsenek vele kiszedve meg kell egy fleetes hangár pet is még
-
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16560 üzenetére
Le buktál. XD
Te nem tudsz valami új infót keddről?
Nagyon izgat ez a discovery.Este admiraltyzás után álcázva maradtam csetelni.Senki nem tud semmi biztosat.
Semmi hír nagy discovery packról,már régebben kiszivárgott hat hajó neve és képei,de most eltűntek.Csak a Walker maradt.Lehet nem is lesz nagy disco pack.Pedig nekem a Nimitz kellet volna.Képeken nagyon szép volt. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16520 üzenetére
Állítólag,meg szüntetik.
Az este emiatt toltam el egy rakás időt,kb 3 óra alatt 2 breach ment le.
Cseten olyan balhé volt mint a fene,privát cseten jó pár embert bannoltak is,mert elszabadultak az indulatok.
Asszem belgák csuklanak.
Oszt az is lehet kamu,csak valaki fel akarja verni a cuccok árát.
Mert kinézem belőlük azt is. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16401 üzenetére
Tudom,írtam is ticketet az ügyben is,mindig törölték.
Írtam hogy a jem karim is bugos több spec pontot kap mint kéne,azonnal törölték.
Őszintén szólva szarnak a problémákra szerintem.
De tudok olyat aki nem tud játszani jem karival,eljut odáig hogy választani kellene neki oldalt és nem engedi neki a játék.
Egyszerűen be bugolt neki és nem tud oldalt választani. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16363 üzenetére
Nem,az új jem-ek kapnak olyan saját spéci valamit mint a romák a singu magot és a singu képességek.
Én abban reménykedem a nagy jam carrierben több hangár slot lesz mint egy sima hangárban.
Régebben pletykáltak a normálisnál több hangárral készülő hajóról,ami majd promós lesz,de nem volt ilyen promós dread vagy carrier,szal hátha.Bírnám ha a lekvár hajó különlegessége az lenne ha lenne benne +hangár slot.Mint a tac hajóknál a heavy weapon slot,vagy scinél secondary deflector,vagy MW hajóknál a +1 konzol slot.
Érdekes hogy a lekvár repus szettben torpedó és akna is van,na meg torpedó sebzésre ad majd ha jól láttam,már a kumari is torpedós volt,most ez is.Jó lenne ha jönne valami aknázós hajó,hány éve várok rá.
vagy egy T6 karfiol,azért akár 30 ezer zent is adnék már. -
Plata
félisten
-
L3zl13
nagyúr
válasz
gerisz23 #16348 üzenetére
Hacsak nem változtattak az original Delta/Temporal eventhez képest, akkor később bármikor befejezheted az event alatt elkezdett karit és megkapod a jutalmakat.
Nekem is van még 2 temporal kis karim amit nem fejeztem be, és amikor pár hete játszottam egyikkel, ugyanúgy unlockolódtak a jutalmak. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16243 üzenetére
Én örülnék infi rerunnak is,mert vulkáni karimnak kellene a Verne Temporal Science Vessel [T6],na és még legalább egy Klein Temporal Destroyer [T6] is kellene.Bár lehet mindjárt kettő kell belőle,mert a vulkáni sci karimnak eddig is megvolt az összes.
Na és most lesz klingon meg romulán változat.Persze a klingon érdekel.
Főleg ha szép. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16226 üzenetére
Klassz.
Főnix event.
Mindenki szedje ki a napi 1 darab ingyenes főnixet,aki tudja az ha tanácsolhatom próbálja meg romulán női karakterrel.Nekem szerencsét hozott.Mindig romulán női karival szedem már ki.
Doff sale is van. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
gerisz23 #16042 üzenetére
Nekem annak idején 10 volt együtt.
Sajátom volt a fő, futott rajta egy bot ami csinálta amit kellett, illetve egy másik bot, ami leutánozta a főablakban csinált dolgokat a másik 9 ablakra, így farmoltam egyszerre 10 accounttal.2 x 5-ös csoportban voltam bent ISA-n, az elején a kockát kellett lelőni csak, onnantól pedig 11-12km-re a kapuból álltak és a bot csak küldte a slavereket a kapura amit lőttek folyamatosan de ugye nem robbant el mert a generátorok healelték, a bot csak arra kellett hogy kiküldje újra a slavereket időnként, a másolás miatt pedig ilyenkor a másik 9 is kiküldte, és ez ment egész nap.
1 nap olyan 250 vagy 500 contra volt per account, már rég volt, nem emlékszem, x50k ec akkori áron, plusz egyéb, plusz EC, mondjuk akkor még 5-6000 ft volt a 100 millió is, ma már ennyiért 200-at kapsz.
Bannolni nem bannoltak, egyik accountomat sem, de kivették a contrabandot a kapu loot táblázatából és onnantól nem volt értelme.
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #16022 üzenetére
Én nem is foglalkozom vele,arra amire nekem kell pénz elég az admiralty,admiralty is ad pénzt,sok karival meg elég szépen hoz,nem számoltam össze hogy naponta mennyi pénz jön belőle,de mivel ritkán van szükségem bármire is,így nem is szoktam számolni.De már vettem admiraltys lóvéból flotta tagnak asszem 140 vagy 170 misiért hajót.
De általában elszoktam hülyeségekre verni,vagy beteszem flotta projectbe.
Tavaly az egyik flotta tag folyton arról beszélt hogy gyűjti a lóvét Vonph-ra,annyit dumált róla hogy vettem neki exen egyet,csak ne beszéljen már annyit róla. -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #15934 üzenetére
Attól függ ,mire rakta a skilleket.
Ha nem rakott sci skillekrre pontot akkor nem sokat ér.
Egyébként én rohadtul nem értem ezt a skillezés dolgot.
Most csinálok az új kumrihoz karit,nem saját fejből vett skillezéssel hanem cannonos dps ligás skillezéssel.
Ennél egy csomó pont van rakva hullra meg pajzsra,na jó olyan sok nincs de több mint amit én szoktam használni,az kb nulla.Van hull és pajzs regenre is,mivel ezt ajánlották hát ezt használtam.
Az az érdekes nulla hull és pajzs skillel megáldott tac karim jobban bírja mint ez.most ez hogy a rákba van? -
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #15916 üzenetére
Azt én sem tudom.
Vagyis azt tudom hogy az acc neve azt hiszem lokids#5013,de tudom hogy kéne a kari név is,mert ha nem a barátod akkor nem enged accnévre postázni.Láttad mennyi marhaság kell T4 upgrade-be?
Most indult el nálunk,talán láttad,képzelem T5 milyen rohadt drága lesz.Jah trill karikon megint bugos a zenes rövid szoknya.De az az érdekes hogy sima trillen,zenes trillen nem.
Sima trill engimről állandóan eltünik a szoknyája,joined trill sci karin ugyan az van,neki nem.
Még be sem jött az event de jönnek a bugok. -
Plata
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest