- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Most eszembe jutott a tac karim skilezése.
Első fura a retrain-él az volt,aszondja a játék hogy van 9 retrain tokenem.
Nem is vettem retrain tokent.
Na mindegy retraineltem.
Nem épp olyan skillezést tettem be ami nekem tetszik,de ezt javasolják cannon hajóra hát ezt tettem.
Mentem ISA.t 47k dps-em lett,de elcseszett egy ISA volt,a csapat kétfelé ment és összevissza lőttek mindent,mind a két oldalra özönlött a borg. -
Kotomicuki
senior tag
"nem akar dps-t"..., dehogynem, mindenki dps-t akar: az a lényeg, hogy az a minimum 30k dps-e meglegyen: klingonoknál meg pont az a konzolszett fogja ezt biztosítani (meg a skill-ek, stb.-k) a 45.(-50.?) szinttől, mer' előtte nem is teheti föl őket a hajóra.
Ehhez nem kell hónapokat küldetésekre járni, hogy egyáltalán a lehetősége fölmerüljön (mint pl. azon szettek megszerzéséhez, amik az iconian küldetéssorozat vége felé vannak: előtte le kell tolni az egész STO-t...), hogy kiveheti: itt egyszerűen csak zsé kérdése az egész, annál egyszerűbb módozat nem sok van.Jó, az új karakternek kötelezően fed-esnek meg langyinak kell majd lennie, így az a szett pont kiesik - hacsak hajót nem tud venni neki - , de a lényegen ez sem változtat: ha el van döntve, hogy mi lesz (fézer, diszruptor, stb.), akkor olyan konzolokat kell hozzá nézni a tőzsdén és a repu'-kban, hogy a minimum 30k dps-e összejöjjön - bármilyen is a karaktere!
A Repu', meg "hamar" megvan, legfeljebb a kivételhez kellő dolgok kellő mennyiségben történő előállítása okozhat problémát - különösen akkor, ha közösségi tartalom is wot-osan random lesz a jövőben és semmire sem lesz ráhatásod benne: lehet, hogy bármi másból már hegyekben állnak a cuccok, de abból, ami kéne, alig lesz, mer' arra a pályára meg nem dobál be a rendszer... -
Kotomicuki
senior tag
A november-végi akciók idáig MINDIG 25%-osak voltak és MINDEN beletartozott, amit Zen-ért meglehet venni (a hajópakkok is - jó, a 4k-ért 2 db, T6-os hajót adó csomagok idáig sem kerültek akcióra, mert az már tényleg túlmenne az amúgy is nagy kedvezménynyújtás épeszű határán).
Ha lesz időd a torpedós-GW-s sci karakterek mai működési elvéről és a hozzájuk használatos hajókról, felszerelésről, skill-ekről, stb.-ről regélhetnél pár sort... - asszem, csak a területsebzés konzolokkal és a köz számára elérhető dolgok lesznek beszerezhetőek számára, tehát a nagyon spéci skill-ek (a Mat'Ha-n kívül) és több százmilliós cuccok felejtősek és fed-es a lelkem, a többinek nem adtam még idáig "torpedósebzésre" pöttyöt!
-
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Ha harcban stackelődik, az oké, de hogy közben még a csapattársaknak is a közelemben kell lenniük, adott távolságon belül, az már nem okés. Ilyen kiírást sehol sem látok, meg azt se, hogy harcban stackelődik. Ma letesztelem, de szerintem kuka lesz az egész szettnek. Pláne, hogy a tesztszerveren tudtad a deflektorát epgx4-re preenginelni, alapszerveren meg már nem engedi.
-
L3zl13
nagyúr
Ugyanitt: Gamma Doff Pack
-
Lokids
addikt
-
-
Lokids
addikt
Helyes. Úgyis a Ds9-on léptem ki a játékból tegnap.
Tényleg akartam már kérdezni:
A repukért járó bónusz skilleket azonnal megkapja az ember, vagy még azokat valahol ki kell osztani?
Mármint tierenként van 2. Mindkettőt megkapom autómatikusan, vagy valahol még választani kell közöttük? -
Plata
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged