- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
L_ajos #22942 üzenetére
Jelenleg az anniversary event miatt rengeteg helyen lehet gyüjteni oemga particle-t.
Ha van időd szedj sokat és abból omega upgrade tokent gyárthatsz.
Amivel nagyon gyorsan felhúzhatod a hajód gearját MK15 epic-re.
Ez például a gamma recruit karakterem hajója,mivel recruit kari ezért viccesre van véve hogy ne unatkozzak amíg csinálom recruitot.
Neki full dominion cuccok vannak.
Például küldis fegyverszett.
Ezt a fegyvert is küldetésből kapjuk.
Devices slotban lévő cuccokból három eventes egy pedig főnixes. -
Plata
félisten
válasz
L_ajos #22942 üzenetére
Nem tudom mikor hagytad abba a játékot,de nagyon sok újítás meg változás jött.
Például hihetetlenül bőkezűen adják a hajókat.
Az éves kampányért kapásból két zenes és egy promós hajót vehetsz ki,de a lobiból is sok dolgot. Na és akkor kapsz egy hajót februárban,nyáron,ősszel és télen. na meg ha elkapja őket a jókedv csak úgy simán adnak egy hajót egy random eventen.Múltkor is volt random event hajóért.
Ezenkívül a küldetésekért nagyon jó cuccok járnak már Delta óta.
Az eventek olyan eszetlenül erős szetteket adnak hogy az régen elképzelhetetlen volt.
Én például a kedvenc karaktereimen évek óta az imperial rift event szettet használom,mert mocskosul jó.Na persze nem mindegyiken.
Van amelyiken tholian eventes szettet.
Mind az űr és mind a ground eventes szettek nagyon klasszak lettek.
Sőt küldetésen is szerezhetsz olyan tápos szettet hogy azt régen el sem lehetett képzelni.
Az új dominion fegyver szett mocskosul jó.És csak pár küldetést kell csinálnod érte.
Ha lemaradtál az eventekről és a klassz szetekről,akkor utólag piszkosul drágán megveheted őket Mudd store-ban,vagy főnix eventen főnix tokenért.
Most már vannak recruitment eventek,a recruit eventen kell egy új karaktert készíteni,kapsz 1 ingyen kari slotot,négy féle van,klingon,gamma,delta,temporal.
Mindegyik recruit kari kap egy itemet amivel jutalmakat vehetsz ki ha megcsinálod amit kér.A jutalmak account wide-ok és szuper jók,az egész accountodat erősítik és a karaktereidet.
Iszonyatos mennyiségü jutalmat lehet kiszedni,na és minden karaktereddel. -
Plata
félisten
válasz
L_ajos #22942 üzenetére
Nézd meg nem vesztesz semmit.
Sajnos az évfordulós hajót már csak 13 napig lehet megszerezni és 20 nap kell hozzá.
Azt hiszem az már csak úgy lehet meg ha zenből kipótolnád.
De a főnix eventen még szerezhetsz epic tokent,abból lehet T6 hajód.
ESO-t szoktam játszani,néha van is előfizetésem,meg SW ToR-t is,a seasonokat mindig letolom extra speed run módban.
LoTrO-val rég játszottam,nagyon régen azzal is toltam,de amikor beteg állatok szétcseszték a szerveren a magyar közösséget és mindenki lelépett más szerverre vagy abbahagyta én is befejeztem. -
Plata
félisten
válasz
L_ajos #22936 üzenetére
Jelenleg épp főnix event van,főnixből igen értékes felszerelést és T6 hajókat is vehetsz.
Ezenkívül már van olyan hogy éves event.
Az éves event jutalm 2 darab T6 szabadon választott zenes hajó,1 T6 promo choice pack,750 lobi.
T6 pormo choice packból kivehetsz bármilyen promós boxos hajót ami az idei év előtt jelent meg,vagyis 2025 01 01 előtt.
Az éves event simán teljesíthető még,mert csak 1 szakasza ment le,de nem kell minden szakaszt teljesíteni.Csak összegyűjteni 4200 pontot.
A jelenleg futó évfordulós eventet már ingyen azt hiszem nem tudod befejezni.
Most már a játékban kb negyed évente lehet kapni egy T6 hajót ingyen,anniversary,nyári event,téli event,meg néha őszi event.
Plusz ha kifogsz egy giveaway-t akkor is.
Persze ha lifetimer voltál régen akkor laza,mert lifetimer jutalmakat fentebb vitték. -
Plata
félisten
válasz
L_ajos #22936 üzenetére
Én szeretem.
Ma is több órát toltam,minden nap játszom vele pár órát.
De lassan vége az évfordulós eventnek.
Jó pár MMO-val toltam már és tolom most is,de STO az ami a biztos pont nekem minden nap.
Jelenleg WoW aktív előfizetésem is van,bár hogy őszinte legyek a jelenlegi új content olyan szar hogy felsem mentem két napja.
Én a grindelést szeretem a STO-ban.
Minden nap szépen farmolgatom a dilit,csinálom az eventet,kedvenc orion karimmal meg heccből elite random köröket tolok,na és az endeavor ha nem gyalázatos baromság letolom.
Az endeavor szintem réges rég maximális,de akkor is kedvelem a küldiket.
Na és persze szeretek random ökörségeket csinálni is.
Például ma reggel heccből fed klingon karival mentem borg battle royal-ra,azzal szórakoztam hogy cyclonnal hurrikánnal és homokviharral szivattam a borgot.
Holnap meg még őrültebb fed engivel megyek és fagyasztó felszereléssel. -
Plata
félisten
válasz
L_ajos #16407 üzenetére
Szia.
Vannak még aktív magyar flották,bár van sok olyan is ami csak pár emberes és nincs kiépítve,de találni nagyobb flottákat is.
A hun cseten ha meg kérdezed biztos felvesz valaki,csak arra figyelj hogy ne valami nulla tieres flottába menj.
Ha nem találsz mást akkor küldhetek invet én is neked.
Csak nem tudom mi a neved.
Ha nem emlékeznél rá hogy kell a hun csetre csatlakozni,akkor a Main Menu-ben a Chat settings alatt kattints rá a Channels fülre,Join/Create részbe írd be hun és katt a Join gombra. -
Gergello
addikt
Szerintem csak a hangulat hiányzik a játékból kicsit...
Második felét remélem nem rám érted
Ma csináltam egy klingon karaktert is, de elég nehezen boldogultam a hajóval. Ráadásul itt a küldik sem olyanok voltak, hogy patrol xy sector, spawnon is eltévedtem. Rá is hagytam inkább ezt a klingon oldalt.
Hunter2: Inventory-ban nézz szét. Az egy item, ami amúgy nem jó semmire.(ha jól tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest