- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmrk
csendes tag
Na lezárult..egy hete érkezett meg a telefon, most már működőképes.
Ám a benne maradt sd kártyát (16gb) "elfelejtették visszaküldeni", pedig többször is említettem nekik, hogy benne van és többször i megígérték, hogy mindenestül küldik...Az emailra azóta nem válaszoltak...
Eddig igencsak vegyesek az érzéseim...főleg úgy, hogy amióta visszajött a kamera kb használhatatlanul lassú lett (valaki ötlet, hogy miért?)
-
Ha root-olt, akkor a /system/media könyvtárban a bootaudio.mp3 fájl törlésével (vagy átnevezésével) elnémul a bekapcsolás...
Root jog kell hozzá.Ha van CWM de nincs root, akkor a kínaszoft eltávolítóval.
-
ampermen
újonc
Szia!
Köszi a választ. Ma beszélgettem, pár ismerőssel akiknek, már régebb óta van okostelefonja, egyik sem használja belőle a GPS-t, mindenki feleslegesnek tartja. Mivel van külön, ezért nem fog nekem se hiányozni, nem fogok emiatt lemondani róla
Én a Geekbuying-on néztem ezt a telót, de uttánna néztam azon az oldalon ahhol Te vetted, jóval olcsobban lehet ott megvásárolni
Védő matricát is onnan vásároltál plusszba hozzá, vagy azt lehet itt Mo.-on is kapni?
A csomagba benne van tényleg a 2 db akkumulátor? -
wincmd32
tag
Galériábol be lehet állitani mindkettőre hátteret.
Viszont a GPS egyszerüen használhatatlan! szám szerint 0db műholdat lát. mtk engineering mode-ban nézegetem, semmi müholdat nem lát. mellé tettem asszony W450-esét az egyből jó, bégignéztem a beállíításokat hátha ott a hiba, de koppra egyformán van a kettő. az övé lát vagy 8-10 hodot az enyém 0-t
A google térkép hamar beadja körülbelülre hol vok de csak az agps-nek köszönhetően. viszont a müholdvevő rész semmit nem lát! (bal fent az értesitési sávon is látszik hogy csak villog a pötty nem áll be)
ötletek? -
wincmd32
tag
Irás közbeni rezgést a bill beállitásokon belül tudod kikapcsolni.
Nekem az android bill van kijelőlve, azon belül van h rezegjen irás közben..csutka011
Widgetet nekem is ugy lehet eltávolitani, hogy hosszan rajta tartod az ujjad mintha át akarád helyezni, majd felengeded, ekkor megjelenik a widget bal felső sarkánál egy X arra kell bökni Neked igy nem megy?
más:
2 negativ észlelésem van a teloval kapcs eddig:
-a képernyő nem olyan érékeny mint pl a lenovo A820-amnál, ha nagyon finoman érintem meg nem mindig érzékeli. nektek?
-a beállitások/háttérkép menüpont nekem lehal, kiirja h a beállitások alk. leállt... asztal háttérkép válás megoldható máshogy is (én apex launchert használok) de a lock screen hátteret egyéb modon hogy lehetne cserélni? Playen nem találtam kifejezetten erre való appot. -
wincmd32
tag
Hali!
Még nem jött meg, borzalmasan lassan ér ide.
SG posttal rendeltem nem dhl-el.. De ehhez képest is sokáig tart, az eddigi rendeléseim kb 3 hét alatt ideértek, ez most több mint egy hónap lesz, de a vámosok sara ők ültek rajta 2 hétig. pénteken végre eljutott oda, hogy "vámhatározat kiadva" szóval szerintem a héten már meglesz, és akkor majd jól megnézem az mtk loggert meg a widget dolgot is
Amúgy neten keresgéltem mtk logger ügyben, igazából nem ártalmas dolog, ha jól vettem ki, a gps-el van összefüggésben, azt segítit valamennyire a logolás. De magyar leírást nem találtam, ezeket angol oldalakról próbáltam kideríteni
rezgés:
még ugye nincs nálam, de az előző telókból kiindúlva, az audioprofilokon belül, vagy ha ott nincs akkor a bill beállításain belül keresném. -
wincmd32
tag
Szia!
Pont a napokban írtam én is a dual simes forumban, hogy nincs topicja ennek a típusnak, örülök hogy lett
Nekem még nincs meg a teló, de már úton van, tmallboxos rendelés.Audioprofilokon belül szokott lenni általában a rezgés ki-be kapcs (nem csak a hivás rezgés hanem az érintésé is)
De a bill beállításain belül is megnézheted. Egyenlőre csak látatlanba ötletelek.
Amint meglesz leírom a véleményem én is a telóról
Már várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest