- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutka011
csendes tag
HELP!! Egy szerencsétlen mozdulattal sikerült letörölnöm a "nagy" órát a főoldalról
hogyan lehet visszavarázsolni? /egy bő órát gépészkedtem a cuccal de önerőből nem sikerül
/
-
bmrk
csendes tag
Na lezárult..egy hete érkezett meg a telefon, most már működőképes.
Ám a benne maradt sd kártyát (16gb) "elfelejtették visszaküldeni", pedig többször is említettem nekik, hogy benne van és többször i megígérték, hogy mindenestül küldik...Az emailra azóta nem válaszoltak...
Eddig igencsak vegyesek az érzéseim...főleg úgy, hogy amióta visszajött a kamera kb használhatatlanul lassú lett (valaki ötlet, hogy miért?)
-
bmrk
csendes tag
Na leírom jelenleg hol áll a dolog...
Postával visszaküldtem Kínába (kb 4500 Ft volt). 2 hét alatt oda is érkezett. Jelenleg kicsit több, mint 1 hete van náluk (mixeshop.com oldalon vettem). Azt mondták, hogy visszaküldték a gyárba elvileg és hogy 1-5 hét mire tudnak valamit.
Elég kommunikatívak, bár az angol tudásuktól sokszor vérzett a szemem, a mondataik olvasása után.Remélem november közepe-vége felé kapok már valami infót...
Ha, valami történik leírom, hátha segít valakinek.
-
bmrk
csendes tag
Valaki help légyszi!
:
Ma feltöltöttem a telefonom, utána zsebre raktam, majd 1 óra múlva elő vettem és ki volt kapcsolva. Próbáltam bekapcsolni, kb a 3-ra kapcsolt be, de akkor az android jelnél lefagyott...akksi ki és azóta semmi. Felraktam újra töltőre hátha, de úgy sem.
Két-három napja csinált olyat, hogy használat közben az indítási animációt és hangot lejátszotta, a képernyő elsötétült. A billentyűzár gombot, ha megnyomtam akkor a bekapcsolás utáni rendszerfelállás fogadott, majd pár másodpercre rá jó volt minden (PIN-t nem kért).
Valakinek ötlet? Először is, hogy lehetne bekapcsolni? Másodszor, pesten (6.ker nyugati) valami jó telefonszervizes aki esetleg, ha kell tudna segíteni?
Várom az ötleteket
Köszi előre is.
-
bmrk
csendes tag
válasz
csutka011 #71 üzenetére
Hát hosszan nyomva tartod a widgetet és az x-re kattintva távolítod el. Nekem amúgy csak akkor maradt ott az ikon, ha programmal távolítottam el.
Nekem egy játéknál volt ez, szóval én olyan "widget"ről beszélek
Mert, anno kitöröltem a játékot és utána az ikonja ott maradt és azt sehogy sem lehetett eltávolítani.
-
csutka011
csendes tag
A HD 5000 melyik "neves" készülék klónja, ill. méretileg elrendezésileg melyikhez áll a legközelebb?
Azért kérdezem mert rendelni akarok hozzá bumpert /no meg azért mert lusta here vagyok telefon méreteket keresgélni órákon át/
-
csutka011
csendes tag
Szia!
Nem írom le (de megerősítem) azokat a pozitívumokat, amiket a topictársak már leírtak előttem mert csak ismételném őket.
A kevés negatívum is jelen van az enyémben is, kiegészítve azzal apró de bosszantó hibával amit már feljebb vázoltam (nem lehet törölni róla a widgeteket).
Ha ár érték arányban vizsgáljuk a készüléket szerintem mindenképpen a kategória elsők között van.Azt gondolom jól tetted, hogy HD5000-ret rendeltél, nem fogsz benne csalódni.
-
Ha root-olt, akkor a /system/media könyvtárban a bootaudio.mp3 fájl törlésével (vagy átnevezésével) elnémul a bekapcsolás...
Root jog kell hozzá.Ha van CWM de nincs root, akkor a kínaszoft eltávolítóval.
-
bmrk
csendes tag
Valaki nem tudja, a bekapcsolás hangot le lehet tiltani vagy némítani?
-
ampermen
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a válaszotokat, sokat segített. A mai napon megrendeltem a mixeshop-ról DHL-el, úgyhogy izgatottan várom, hogy kézbe vehessem
-
wincmd32
tag
Szia!
Én akkor kivétel leszek, nekem speciel hiányzik a jobban használható gps belőle, de ez az én hibám is mert mikor megláttam ezt a telot meg elolvastam a speckót annyira fellelkesültem, hogy különösebb olvasgatás nélkül gyorsan meg is rendeltem
nekem külön gps-em nincs, az eddigi telóim működtek a kocsiban rendesen, sajna ez nem nagyon. illetve működik csak nagyon lassan fixál, nekem vagy 2-3 perc mire rendesen megfogja a jelet (bal fent megszűnik a villogó "gps keresése" jelzés)
a teló többi része tényleg jó.
star telefonokról sok jót nem hallani de ez a típus kivétel, mindene jól müxik nagyon szép a hd kijelzője, a fényereje kiváló, a betekintési szög is. a proci ismert lehet egyéb másik mtk telefontból, sokba ugyanez a 4 magos proci+1gb ram kombó teljesít, bevált recept.
a kamerától szerintem nem kell sokat várni, ebben az árkategóriában lévő kínai telók szerintem egy se csinál kiváló képet de használható végülis. (én camera zoom fx-el használom)
hangszórók hangereje szerintem nagyon jó, a minőség is jó, nem recseg, szépen szólnak.
a nyomógombok is megfelelően működnek, érezhető nyomáspontjuk van, szal rendben van az is.
érintő gombokkal sincs gond, és szépen világítanak, jól érzékelnek.
akku üzemidő tényleg egész jó, rosszabbra számítottam, nálam sok nyomkodással, folyamatosan beapcsolt wifi/3G-vel is elmegy ugy 1 napot, hogy este még van benne 40% körül. ha nem nyomkodom annyit, ugyenezzel a felállással kényelmesen teljesít 2 napot.
összeszerelés minősége elég jó, nem recseg nem ropog, nincsenek batár nagy hézagok stb. elég masszív, jól egyben van.pár negatívum:
-nekem a gyári launcher nem tetszett, csere, ez androidon nem nagy mutatvány (részemről, Apex launcher)
-a képernyő (vagyis a touch) szerintem lehetne egy picivel érzékenyebb, de ez egyéni ízlés dolga, igazából működni működik rendesen, csak én elég kritikus vagyok
-OTG funkcióról írták több helyen hogy támogatja. nekem nem. aztán olvastam h powered otg kábel kell, hát rendeltem, azzal sem. szal nem támogatja az otg-t. de ha valakinek müxik akkor szóljon pls
-ja meg még egy de ez is inkább szoftveres dolog, a közelség érzékelője nem mindig kapcsol vissza amikor telefonáláskor elveszem a fülemtől. ekkor a power gombbal bekapcsolom azt kész igazából csak apróság.a hát ennyi lenne részemről, összegzésképpen, ha a gps tényleg nem használod túl sűrűn, akkor jó vétel ennyiért!
Nekem fontos lenne a gps szal ha nagyon megelégelem én meg lehet eladom, de majd még eldöntöm
Ja amúgy én tmallbox-rol rendeltem, 1 akku, 1 kijelzővédő fólia, bőr (sztem inkább bőr hatásu) tok, töltő adatkábel, headset járt hozzá.
üdv! -
bmrk
csendes tag
Hali!
Szerintem se olyan fontos, ezért írtam, hogy elhanyagolható, ha nem feltétlen szeretnéd
Én onnan rendeltem, csak ott nem ingyenes a szállítás. Bár, én inkább fizettem +25 dollárt és DHL-el fixen itt volt 1 hét alatt.
Alapból volt a telefonon egy védőmatrica, plusz kaptam hozzá egy másikat. Volt még egy bőrtok (ami igen hasznos nekem), akksit én rámentem, hogy plusz 1, de szerintem felesleges, mert az aksija nagyon jó. -
ampermen
újonc
Szia!
Köszi a választ. Ma beszélgettem, pár ismerőssel akiknek, már régebb óta van okostelefonja, egyik sem használja belőle a GPS-t, mindenki feleslegesnek tartja. Mivel van külön, ezért nem fog nekem se hiányozni, nem fogok emiatt lemondani róla
Én a Geekbuying-on néztem ezt a telót, de uttánna néztam azon az oldalon ahhol Te vetted, jóval olcsobban lehet ott megvásárolni
Védő matricát is onnan vásároltál plusszba hozzá, vagy azt lehet itt Mo.-on is kapni?
A csomagba benne van tényleg a 2 db akkumulátor? -
bmrk
csendes tag
Valaki valami jó kis offline térképet tudna mondani? Csak mert, a GPS nem valami jó ugyebár
-
bmrk
csendes tag
Hali!
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal! Sőt..az aksija nálam meglepően jól szerepel. Használat mellet 3 napot simán bír, és kb 2 óra alatt maxon van töltéssel. Wifit jól fogja nagyon.
Gyors, nem találtam rendszerhibát, gördülékenyen futnak az alkalmazások, erős kis telefon.
És ami a legjobb...valami eszméletlenül jó képeket lehet vele csinálni
Egyedül a GPS ami nem szuperál valami jól, bár én eddig egyik telefonommal sem használtam, szóval nekem nem hiányzikAmúgy, pont tegnap ejtettem le a telefont az emeletről...lepattogott a lépcsőn, majd a metlakin landolt. Nem tudom, hogy a szerencsének, vagy a jó kis bőrtoknak hála, de semmi baja, még egy kis horpadás sem keletkezett rajta.
Én a mixeshop.com-ról rendeltem DHL-el.
Ha még nem néztél, szerintem nézz unboxing videókat, azok tökéletesen bemutatják a telefont.
Ha, van még kérdésed írj nyugodtan
-
ampermen
újonc
Sziasztok!
Én most kezdtem el nézegtni magamnak okostelefont, és nagyon megtetszett a HD5000-es. Ami egy kicsit elbizonytalanított, hogy a GPS nem működőképes rajta, amint írtátok. Errre még nem találtatok orvosságot? Ha ezt a hibát elnézzük neki, akkor mindannyian meg vagytok elégedve a telefonnal, esetleg előjöttek rajta olyan problémák amire nem számítottatok?
A válaszotokat előre is köszönöm. Üdv: Apermen
-
wincmd32
tag
Romok a telóra!
ezek közül még csak a gyárit raktam fel egyszer, a többit nem próbáltam, csak gondoltam megosztom vállalkozó szellemű HD5000 tulajokkal -
bmrk
csendes tag
Valaki tudna segíteni? Használok egy Clean Master nevű programot, mely tisztító, védelmi, stb feladatokat lát el. Ma észlelt egy vírust/kártevő alkalmazást melynek neve: CooeeUI Launcher
Nem tudom kitörölni a CM programmal, csak leállítani. A program elvileg tud hívást, smst küldeni, wifit aktivalni, mas alkalmazást telepíteni és minden egyéb káros dolog...
Valakinek ötlete van, hogy hol találom ezt a programot, vagy hogy/honnan tudom kitörölni? Egyáltalán ilyenkor mi a teendő? -
wincmd32
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogyan lehet recovery modban elinditani a telefont?
power+ hang le= factory mód
power+ hang fel= normál modon indul el mintha csak a powert nyomnám
power+ hang le+hang fel= be sem kapcsol -
csutka011
csendes tag
válasz
amazingatech #44 üzenetére
Üdv a fedélzeten. Az enyémen is tré a GPS (pontosabban mintha nem is lenne benne GPS mivel nem talál egy szál műholdat sem), nem tudom törölni a fölöslegessé vált widgeteket, viszont minden más normálisan működik.
-
wincmd32
tag
válasz
amazingatech #44 üzenetére
Szia!
Üdv itt!
Hát a GPS szerintem egyikben sem müxik rendesen
A tárcsázó hívás közben nekem nem öli le az alkalmazást sztem ez nincs mindegyiknél így.
Flashtoolsos beavatkozásokkal még nem kezdtem el kísérletezni de addig is egy másik híváskezelő program nem lehet átmeneti megoldás? -
-
amazingatech
csendes tag
Sziasztok HD5000 tulajok!
Örülök, hogy van ez a topik, én is leírom a tapasztalataimat, már több hónapja haszánlom ezt a készüléket.
Geegbuyingról vettem kettőt, dhl-lel egy bő hét alatt megjött. Rengeteg tulajdonsága van, inkább a rosszkakat sorolnám (melyektől függetlenül azért nagyon szeretem):Xperia-hoz, vagy egy creativ ZEN MP4 lejátszóhoz képest sokkal kevesebbet hoz ki ugyan abból a fülhallgatóból, és a hangerőt sem lehet finoman szabályozni az alsó (halk) tartományban.
A GPS működik, igo is fut rajta, de a rossz beépített iránytű miatt szinte használhatatlan. műholdakat talál, de azt szinte sosem tudja a térképen, hogy éppen merre nézek, e miatt sokszor lemarad, nem tudja merre tartok, hol járok.
Ami a legidegesítőbb, és az utóbbi időben szükség lett volna rá (még jó, hogy a régi telóm megvan), hogy nem tudom hívás közben behozni a számozott billentyűzetet, ekkor egyszerűen leáll az alkalmazás, és megszakítja a hívást. Ez nektek is így megy? a needrom honlapon találtam szoftverfrissítést, de infót arról, hogy ez segített-e valakinek ebben, azt nem. Flashtools-al próbálom már egy ideje frissíteni az telefont, de egyszerűen az ott látható leírás szerint nem akar működni. Ha valakinek sikerülne, megosztaná, hogy kell?
-
wincmd32
tag
Belső sd használható valamire?
Ha át is állitom az alapértelmezett irási lemezt, maximum a fényképező odateszi a képeket. alkalmazáskezelő pl ugyanugy sd-re akarja áttenni az appokat nem a belső 5gb-s particiora... -
wincmd32
tag
válasz
csutka011 #31 üzenetére
Hat arra szamitottam h nem fogok elajulni a gps-tol de botranyosan ratyi meg mtk viszonylatban is. Parom W450ese ugyanez a soc es tok jol muxik annak ellenere h azt is szidjak.. Dual simes topoc elso hsz-ben van egy leiras az valamennyit segit de nem az igazi..
Hat igy jartam
Amugy egesz jo telo ezt leszamitva -
csutka011
csendes tag
Mielőtt "befizettem rá" olvasgattam a telefonról, nézegettem róla videókat a Youtube-on és mindenhol a GPS vevő használhatatlanságát hozták ki egyetlen komoly hibának a felhasználók. Szóval szerintem ez annak aki nem olvasott utána mielőtt megvette, az így jártam kategória, aki utána olvasott annak meg az ennyiért nekem így is kell kategória.
Magyarán nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet vele mit kezdeni. -
csutka011
csendes tag
Igen ez lenne /elvileg/ a módja a widget eltávolításának, pont így próbáltam én is de nem ment. A törlés helyett dob egy ablakot: "Az alkalmazás nem található a telepített alkalmazások listájában" egy "OK"opcióval amire ha rákoppintok marad minden a régiben.
Gratula az új telefonhoz, váltsa be a hozzáfűzött reményeidet!
-
wincmd32
tag
Galériábol be lehet állitani mindkettőre hátteret.
Viszont a GPS egyszerüen használhatatlan! szám szerint 0db műholdat lát. mtk engineering mode-ban nézegetem, semmi müholdat nem lát. mellé tettem asszony W450-esét az egyből jó, bégignéztem a beállíításokat hátha ott a hiba, de koppra egyformán van a kettő. az övé lát vagy 8-10 hodot az enyém 0-t
A google térkép hamar beadja körülbelülre hol vok de csak az agps-nek köszönhetően. viszont a müholdvevő rész semmit nem lát! (bal fent az értesitési sávon is látszik hogy csak villog a pötty nem áll be)
ötletek? -
bmrk
csendes tag
Nekem így van: Beviteli mód- >(2 opció: Alapértelmezett, Andriod-billentyűzet (AOSP) ->belépek a billentyűzethez ott: Android-billentyűzet kapcsoló (telefon nyelvét használja-e vagy sem), illetve Aktív beviteli módok (nyelvet lehet kiválasztani).
Ha, az Alapértelmezettre megyek, akkor is a nyelvválasztásnál lyukadok ki...Ja és még valami..képernyőfotót lehet valahogy csinálni?
-
bmrk
csendes tag
-
wincmd32
tag
Irás közbeni rezgést a bill beállitásokon belül tudod kikapcsolni.
Nekem az android bill van kijelőlve, azon belül van h rezegjen irás közben..csutka011
Widgetet nekem is ugy lehet eltávolitani, hogy hosszan rajta tartod az ujjad mintha át akarád helyezni, majd felengeded, ekkor megjelenik a widget bal felső sarkánál egy X arra kell bökni Neked igy nem megy?
más:
2 negativ észlelésem van a teloval kapcs eddig:
-a képernyő nem olyan érékeny mint pl a lenovo A820-amnál, ha nagyon finoman érintem meg nem mindig érzékeli. nektek?
-a beállitások/háttérkép menüpont nekem lehal, kiirja h a beállitások alk. leállt... asztal háttérkép válás megoldható máshogy is (én apex launchert használok) de a lock screen hátteret egyéb modon hogy lehetne cserélni? Playen nem találtam kifejezetten erre való appot. -
wincmd32
tag
Megjött a teló, tegnap mentem be érte a postára
Ma szerintem pár óra alatt le fogom meríteni
Aztán majd jönnek a tapasztalatok, egyenlőre elbűvölt a gyönyörű HD kijelző -
wincmd32
tag
Hali!
Még nem jött meg, borzalmasan lassan ér ide.
SG posttal rendeltem nem dhl-el.. De ehhez képest is sokáig tart, az eddigi rendeléseim kb 3 hét alatt ideértek, ez most több mint egy hónap lesz, de a vámosok sara ők ültek rajta 2 hétig. pénteken végre eljutott oda, hogy "vámhatározat kiadva" szóval szerintem a héten már meglesz, és akkor majd jól megnézem az mtk loggert meg a widget dolgot is
Amúgy neten keresgéltem mtk logger ügyben, igazából nem ártalmas dolog, ha jól vettem ki, a gps-el van összefüggésben, azt segítit valamennyire a logolás. De magyar leírást nem találtam, ezeket angol oldalakról próbáltam kideríteni
rezgés:
még ugye nincs nálam, de az előző telókból kiindúlva, az audioprofilokon belül, vagy ha ott nincs akkor a bill beállításain belül keresném. -
csutka011
csendes tag
-
csutka011
csendes tag
Üdv mindenkinek! Hogyan tudok vidgetet eltávolítani a Star HD5000-ről? /a szokványos módozatok nem működnek/
-
bmrk
csendes tag
Nem, mivel kb semmi nincs erről a telefonról...bár lehet csak én nem találtam
-
bmrk
csendes tag
Hello!
Na, szuper. Örülök és remélem hasznos topic is lesz
Amúgy megnézem majd.
Azt viszont nem értem, hogy az ébresztés után bekapcsolom a telefont és egy MTK Logger nevű program automatikusan elindul..elkezd számlálni, de nem tudom mi okból, vagy mire jó...Ha, neked is lesz ilyen, firkantsd már le légysz!
Köszöntem
Amúgy nagyon jó telefon, én imádom. -
wincmd32
tag
a sim foglalat közül melyik a 3G? a microsim (sim1) vagy a normal?
-
wincmd32
tag
Itt egy TESZT az esetlegesen ide tévedő további érdeklődőknek ha lesz
Alapvetően jó véleménnyel van róla a tesztelő -
wincmd32
tag
Szia!
Pont a napokban írtam én is a dual simes forumban, hogy nincs topicja ennek a típusnak, örülök hogy lett
Nekem még nincs meg a teló, de már úton van, tmallboxos rendelés.Audioprofilokon belül szokott lenni általában a rezgés ki-be kapcs (nem csak a hivás rezgés hanem az érintésé is)
De a bill beállításain belül is megnézheted. Egyenlőre csak látatlanba ötletelek.
Amint meglesz leírom a véleményem én is a telóról
Már várom -
bmrk
csendes tag
Hello Mindenki!
Gondoltam létrehozok egy fórumot ennek a készüléknek, mivel csak hozzászólásokban találtam eddig bejegyzéseket róla (melyek többségében csak arról szóltak, hogy "hol vegyek, ettől jobb-e?, stb.). Érdemlegeset magáról a telefonról nem láttam sehol.
Én 2 hete vásároltam, mixeshop.com oldalról és eddig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egy valamire nem jöttem eddig rá, hogy hol lehet az írás közbeni telefon rezgést kikapcsolni?...Szóval, akinek ilyen telefonja van, vagy hozzá kapcsolódóan szeretne valamit megosztani, esetleg kérdezni, az itt megteheti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged