- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutka011
csendes tag
Mielőtt "befizettem rá" olvasgattam a telefonról, nézegettem róla videókat a Youtube-on és mindenhol a GPS vevő használhatatlanságát hozták ki egyetlen komoly hibának a felhasználók. Szóval szerintem ez annak aki nem olvasott utána mielőtt megvette, az így jártam kategória, aki utána olvasott annak meg az ennyiért nekem így is kell kategória.
Magyarán nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet vele mit kezdeni. -
csutka011
csendes tag
Igen ez lenne /elvileg/ a módja a widget eltávolításának, pont így próbáltam én is de nem ment. A törlés helyett dob egy ablakot: "Az alkalmazás nem található a telepített alkalmazások listájában" egy "OK"opcióval amire ha rákoppintok marad minden a régiben.
Gratula az új telefonhoz, váltsa be a hozzáfűzött reményeidet!
-
bmrk
csendes tag
Nekem így van: Beviteli mód- >(2 opció: Alapértelmezett, Andriod-billentyűzet (AOSP) ->belépek a billentyűzethez ott: Android-billentyűzet kapcsoló (telefon nyelvét használja-e vagy sem), illetve Aktív beviteli módok (nyelvet lehet kiválasztani).
Ha, az Alapértelmezettre megyek, akkor is a nyelvválasztásnál lyukadok ki...Ja és még valami..képernyőfotót lehet valahogy csinálni?
-
bmrk
csendes tag
-
csutka011
csendes tag
-
bmrk
csendes tag
Hello!
Na, szuper. Örülök és remélem hasznos topic is lesz
Amúgy megnézem majd.
Azt viszont nem értem, hogy az ébresztés után bekapcsolom a telefont és egy MTK Logger nevű program automatikusan elindul..elkezd számlálni, de nem tudom mi okból, vagy mire jó...Ha, neked is lesz ilyen, firkantsd már le légysz!
Köszöntem
Amúgy nagyon jó telefon, én imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged