- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
Szia!
Én akkor kivétel leszek, nekem speciel hiányzik a jobban használható gps belőle, de ez az én hibám is mert mikor megláttam ezt a telot meg elolvastam a speckót annyira fellelkesültem, hogy különösebb olvasgatás nélkül gyorsan meg is rendeltem
nekem külön gps-em nincs, az eddigi telóim működtek a kocsiban rendesen, sajna ez nem nagyon. illetve működik csak nagyon lassan fixál, nekem vagy 2-3 perc mire rendesen megfogja a jelet (bal fent megszűnik a villogó "gps keresése" jelzés)
a teló többi része tényleg jó.
star telefonokról sok jót nem hallani de ez a típus kivétel, mindene jól müxik nagyon szép a hd kijelzője, a fényereje kiváló, a betekintési szög is. a proci ismert lehet egyéb másik mtk telefontból, sokba ugyanez a 4 magos proci+1gb ram kombó teljesít, bevált recept.
a kamerától szerintem nem kell sokat várni, ebben az árkategóriában lévő kínai telók szerintem egy se csinál kiváló képet de használható végülis. (én camera zoom fx-el használom)
hangszórók hangereje szerintem nagyon jó, a minőség is jó, nem recseg, szépen szólnak.
a nyomógombok is megfelelően működnek, érezhető nyomáspontjuk van, szal rendben van az is.
érintő gombokkal sincs gond, és szépen világítanak, jól érzékelnek.
akku üzemidő tényleg egész jó, rosszabbra számítottam, nálam sok nyomkodással, folyamatosan beapcsolt wifi/3G-vel is elmegy ugy 1 napot, hogy este még van benne 40% körül. ha nem nyomkodom annyit, ugyenezzel a felállással kényelmesen teljesít 2 napot.
összeszerelés minősége elég jó, nem recseg nem ropog, nincsenek batár nagy hézagok stb. elég masszív, jól egyben van.pár negatívum:
-nekem a gyári launcher nem tetszett, csere, ez androidon nem nagy mutatvány (részemről, Apex launcher)
-a képernyő (vagyis a touch) szerintem lehetne egy picivel érzékenyebb, de ez egyéni ízlés dolga, igazából működni működik rendesen, csak én elég kritikus vagyok
-OTG funkcióról írták több helyen hogy támogatja. nekem nem. aztán olvastam h powered otg kábel kell, hát rendeltem, azzal sem. szal nem támogatja az otg-t. de ha valakinek müxik akkor szóljon pls
-ja meg még egy de ez is inkább szoftveres dolog, a közelség érzékelője nem mindig kapcsol vissza amikor telefonáláskor elveszem a fülemtől. ekkor a power gombbal bekapcsolom azt kész igazából csak apróság.a hát ennyi lenne részemről, összegzésképpen, ha a gps tényleg nem használod túl sűrűn, akkor jó vétel ennyiért!
Nekem fontos lenne a gps szal ha nagyon megelégelem én meg lehet eladom, de majd még eldöntöm
Ja amúgy én tmallbox-rol rendeltem, 1 akku, 1 kijelzővédő fólia, bőr (sztem inkább bőr hatásu) tok, töltő adatkábel, headset járt hozzá.
üdv! -
wincmd32
tag
Romok a telóra!
ezek közül még csak a gyárit raktam fel egyszer, a többit nem próbáltam, csak gondoltam megosztom vállalkozó szellemű HD5000 tulajokkal -
wincmd32
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogyan lehet recovery modban elinditani a telefont?
power+ hang le= factory mód
power+ hang fel= normál modon indul el mintha csak a powert nyomnám
power+ hang le+hang fel= be sem kapcsol -
wincmd32
tag
válasz
amazingatech #44 üzenetére
Szia!
Üdv itt!
Hát a GPS szerintem egyikben sem müxik rendesen
A tárcsázó hívás közben nekem nem öli le az alkalmazást sztem ez nincs mindegyiknél így.
Flashtoolsos beavatkozásokkal még nem kezdtem el kísérletezni de addig is egy másik híváskezelő program nem lehet átmeneti megoldás? -
-
wincmd32
tag
Belső sd használható valamire?
Ha át is állitom az alapértelmezett irási lemezt, maximum a fényképező odateszi a képeket. alkalmazáskezelő pl ugyanugy sd-re akarja áttenni az appokat nem a belső 5gb-s particiora... -
wincmd32
tag
válasz
csutka011 #31 üzenetére
Hat arra szamitottam h nem fogok elajulni a gps-tol de botranyosan ratyi meg mtk viszonylatban is. Parom W450ese ugyanez a soc es tok jol muxik annak ellenere h azt is szidjak.. Dual simes topoc elso hsz-ben van egy leiras az valamennyit segit de nem az igazi..
Hat igy jartam
Amugy egesz jo telo ezt leszamitva -
wincmd32
tag
Galériábol be lehet állitani mindkettőre hátteret.
Viszont a GPS egyszerüen használhatatlan! szám szerint 0db műholdat lát. mtk engineering mode-ban nézegetem, semmi müholdat nem lát. mellé tettem asszony W450-esét az egyből jó, bégignéztem a beállíításokat hátha ott a hiba, de koppra egyformán van a kettő. az övé lát vagy 8-10 hodot az enyém 0-t
A google térkép hamar beadja körülbelülre hol vok de csak az agps-nek köszönhetően. viszont a müholdvevő rész semmit nem lát! (bal fent az értesitési sávon is látszik hogy csak villog a pötty nem áll be)
ötletek? -
wincmd32
tag
Irás közbeni rezgést a bill beállitásokon belül tudod kikapcsolni.
Nekem az android bill van kijelőlve, azon belül van h rezegjen irás közben..csutka011
Widgetet nekem is ugy lehet eltávolitani, hogy hosszan rajta tartod az ujjad mintha át akarád helyezni, majd felengeded, ekkor megjelenik a widget bal felső sarkánál egy X arra kell bökni Neked igy nem megy?
más:
2 negativ észlelésem van a teloval kapcs eddig:
-a képernyő nem olyan érékeny mint pl a lenovo A820-amnál, ha nagyon finoman érintem meg nem mindig érzékeli. nektek?
-a beállitások/háttérkép menüpont nekem lehal, kiirja h a beállitások alk. leállt... asztal háttérkép válás megoldható máshogy is (én apex launchert használok) de a lock screen hátteret egyéb modon hogy lehetne cserélni? Playen nem találtam kifejezetten erre való appot. -
wincmd32
tag
Megjött a teló, tegnap mentem be érte a postára
Ma szerintem pár óra alatt le fogom meríteni
Aztán majd jönnek a tapasztalatok, egyenlőre elbűvölt a gyönyörű HD kijelző -
wincmd32
tag
Hali!
Még nem jött meg, borzalmasan lassan ér ide.
SG posttal rendeltem nem dhl-el.. De ehhez képest is sokáig tart, az eddigi rendeléseim kb 3 hét alatt ideértek, ez most több mint egy hónap lesz, de a vámosok sara ők ültek rajta 2 hétig. pénteken végre eljutott oda, hogy "vámhatározat kiadva" szóval szerintem a héten már meglesz, és akkor majd jól megnézem az mtk loggert meg a widget dolgot is
Amúgy neten keresgéltem mtk logger ügyben, igazából nem ártalmas dolog, ha jól vettem ki, a gps-el van összefüggésben, azt segítit valamennyire a logolás. De magyar leírást nem találtam, ezeket angol oldalakról próbáltam kideríteni
rezgés:
még ugye nincs nálam, de az előző telókból kiindúlva, az audioprofilokon belül, vagy ha ott nincs akkor a bill beállításain belül keresném. -
wincmd32
tag
a sim foglalat közül melyik a 3G? a microsim (sim1) vagy a normal?
-
wincmd32
tag
Itt egy TESZT az esetlegesen ide tévedő további érdeklődőknek ha lesz
Alapvetően jó véleménnyel van róla a tesztelő -
wincmd32
tag
Szia!
Pont a napokban írtam én is a dual simes forumban, hogy nincs topicja ennek a típusnak, örülök hogy lett
Nekem még nincs meg a teló, de már úton van, tmallboxos rendelés.Audioprofilokon belül szokott lenni általában a rezgés ki-be kapcs (nem csak a hivás rezgés hanem az érintésé is)
De a bill beállításain belül is megnézheted. Egyenlőre csak látatlanba ötletelek.
Amint meglesz leírom a véleményem én is a telóról
Már várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged