Új hozzászólás Aktív témák
-
csutka011
csendes tag
Szia!
Nem írom le (de megerősítem) azokat a pozitívumokat, amiket a topictársak már leírtak előttem mert csak ismételném őket.
A kevés negatívum is jelen van az enyémben is, kiegészítve azzal apró de bosszantó hibával amit már feljebb vázoltam (nem lehet törölni róla a widgeteket).
Ha ár érték arányban vizsgáljuk a készüléket szerintem mindenképpen a kategória elsők között van.Azt gondolom jól tetted, hogy HD5000-ret rendeltél, nem fogsz benne csalódni.
-
wincmd32
tag
Szia!
Én akkor kivétel leszek, nekem speciel hiányzik a jobban használható gps belőle, de ez az én hibám is mert mikor megláttam ezt a telot meg elolvastam a speckót annyira fellelkesültem, hogy különösebb olvasgatás nélkül gyorsan meg is rendeltem
nekem külön gps-em nincs, az eddigi telóim működtek a kocsiban rendesen, sajna ez nem nagyon. illetve működik csak nagyon lassan fixál, nekem vagy 2-3 perc mire rendesen megfogja a jelet (bal fent megszűnik a villogó "gps keresése" jelzés)
a teló többi része tényleg jó.
star telefonokról sok jót nem hallani de ez a típus kivétel, mindene jól müxik nagyon szép a hd kijelzője, a fényereje kiváló, a betekintési szög is. a proci ismert lehet egyéb másik mtk telefontból, sokba ugyanez a 4 magos proci+1gb ram kombó teljesít, bevált recept.
a kamerától szerintem nem kell sokat várni, ebben az árkategóriában lévő kínai telók szerintem egy se csinál kiváló képet de használható végülis. (én camera zoom fx-el használom)
hangszórók hangereje szerintem nagyon jó, a minőség is jó, nem recseg, szépen szólnak.
a nyomógombok is megfelelően működnek, érezhető nyomáspontjuk van, szal rendben van az is.
érintő gombokkal sincs gond, és szépen világítanak, jól érzékelnek.
akku üzemidő tényleg egész jó, rosszabbra számítottam, nálam sok nyomkodással, folyamatosan beapcsolt wifi/3G-vel is elmegy ugy 1 napot, hogy este még van benne 40% körül. ha nem nyomkodom annyit, ugyenezzel a felállással kényelmesen teljesít 2 napot.
összeszerelés minősége elég jó, nem recseg nem ropog, nincsenek batár nagy hézagok stb. elég masszív, jól egyben van.pár negatívum:
-nekem a gyári launcher nem tetszett, csere, ez androidon nem nagy mutatvány (részemről, Apex launcher)
-a képernyő (vagyis a touch) szerintem lehetne egy picivel érzékenyebb, de ez egyéni ízlés dolga, igazából működni működik rendesen, csak én elég kritikus vagyok
-OTG funkcióról írták több helyen hogy támogatja. nekem nem. aztán olvastam h powered otg kábel kell, hát rendeltem, azzal sem. szal nem támogatja az otg-t. de ha valakinek müxik akkor szóljon pls
-ja meg még egy de ez is inkább szoftveres dolog, a közelség érzékelője nem mindig kapcsol vissza amikor telefonáláskor elveszem a fülemtől. ekkor a power gombbal bekapcsolom azt kész igazából csak apróság.a hát ennyi lenne részemről, összegzésképpen, ha a gps tényleg nem használod túl sűrűn, akkor jó vétel ennyiért!
Nekem fontos lenne a gps szal ha nagyon megelégelem én meg lehet eladom, de majd még eldöntöm
Ja amúgy én tmallbox-rol rendeltem, 1 akku, 1 kijelzővédő fólia, bőr (sztem inkább bőr hatásu) tok, töltő adatkábel, headset járt hozzá.
üdv! -
bmrk
csendes tag
Hali!
Szerintem se olyan fontos, ezért írtam, hogy elhanyagolható, ha nem feltétlen szeretnéd
Én onnan rendeltem, csak ott nem ingyenes a szállítás. Bár, én inkább fizettem +25 dollárt és DHL-el fixen itt volt 1 hét alatt.
Alapból volt a telefonon egy védőmatrica, plusz kaptam hozzá egy másikat. Volt még egy bőrtok (ami igen hasznos nekem), akksit én rámentem, hogy plusz 1, de szerintem felesleges, mert az aksija nagyon jó. -
bmrk
csendes tag
Hali!
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal! Sőt..az aksija nálam meglepően jól szerepel. Használat mellet 3 napot simán bír, és kb 2 óra alatt maxon van töltéssel. Wifit jól fogja nagyon.
Gyors, nem találtam rendszerhibát, gördülékenyen futnak az alkalmazások, erős kis telefon.
És ami a legjobb...valami eszméletlenül jó képeket lehet vele csinálni
Egyedül a GPS ami nem szuperál valami jól, bár én eddig egyik telefonommal sem használtam, szóval nekem nem hiányzikAmúgy, pont tegnap ejtettem le a telefont az emeletről...lepattogott a lépcsőn, majd a metlakin landolt. Nem tudom, hogy a szerencsének, vagy a jó kis bőrtoknak hála, de semmi baja, még egy kis horpadás sem keletkezett rajta.
Én a mixeshop.com-ról rendeltem DHL-el.
Ha még nem néztél, szerintem nézz unboxing videókat, azok tökéletesen bemutatják a telefont.
Ha, van még kérdésed írj nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple MacBook
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest