Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Pont a kis hajóval látnám lehetőségét, hogy full alert nélkül lehessen bejutni, és én oszthassam az első headshotokat hátulról, hangtompítva...
Vagy előbb egy vandul kishajót (pl. scythe) szerezve, azzal feltűnés nélkül bedokkolva már kellene lenni lehetőségnek a nagy, belső, egyszemélyes csatákra is...
Más kérdés, hogy akkor minimum 300 ellenséggel kell szembenézni, amihez viszont célszerű, ha tartalék kézifegyver lőszert is visz magával a vállalkozó kedvű, mondjuk 5 köbméternyit. -
Diopapa
addikt
Oké, meggyőztél.
-
Drenadar
Topikgazda
köszi, de sztem a DFM-ig felesleges
mivel tud többet? presztízs.
tudom hülyeség, de személy szerint utálom a hering TSeket, ha egy másik klán szerverére kell felmennem és ott az fogad hogy van 50 szoba sok szines ikon stb nem sokáig szoktam törni magam hogy megkeressem azt a szobát ami kell nekem... érted? tudom lusta dög vagyok, de sztem egy komoly klánnak legyen saját komoly ts-e -
a TNGS-sel csak az a bajom, hogy nem tudom miért a vezetőségnek kell jelen lennie. főleg CR-nek miért kell itt is szerepelnie. azon kívül, hogy kicsit sok már a személyi kultuszából, abban is biztos vagyok, hogy ő a legszűkösebb erőforrás a CIG-ben és valszeg sorba álltak hozzá már TNGS előtt is, hogy hozzon döntést, minden aprócseprő kérdésben.
-
KO2
aktív tag
-
nem egészen, a játék maga olcsóbb lesz. mellesleg mindenkire támogatóként (backer) hivatkoznak, aki fizetett és nem customer-ként. annyiban viszont tényleg nem vagyunk befektetők, hogy a potenciális profitból sose fogunk részesedni.
viszont vásárlóként is szerintem jogos, hogy tudd hogy áll a rendelt "áru". az EA hasonlat nem ugyanez egészen addig, amíg preorder meg nem jelenik. de ilyenkor általában már van konkrét dátum is.
-
.LnB
titán
Szerintük sokkal fontosabb egy olyan videót kiadni mikor Roberts bácsi meglátogatja az új irodát és lepacsizik a hobbitkákkal. Már abban a videóban is árgús szemekkel figyeltem az emberek monitorjait, hátha látni rajtuk valami érdemlegeset. Még az a szerencse, hogy nem a Passziánsz futott épp mindenkinél.
Minap a kisfiam kapott egy ilyen figurát. Akárhányszor játszunk vele, Roberts jut eszembe róla
-
babuttila
csendes tag
Nekem A10 6800K procim van, 8GB 2133Mhz Vengeancek és egy 7790 Hd radeonnal elég jól muzsikál alatta bár vannak optimalizálási problémái Fullon de ezt ugyis megoldják majd. Egyébként nekem is ez előtt egy GTX 560 SOC-m volt az 1000mhz es gyári edition de megváltam tőle gondjaim voltak vele valószinű gyári hibásat fogtam ki mert többet volt a szervízben mint a gépemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest