- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revolit #5991 üzenetére
én is csak bounty hunter vagyok, mert én is mástól veszem a credit-et (egyszer vettem honlapról $100-nyit, mert akkor még nem tudtam, hogy lehet olcsóbban is).
Troz on borz és Malibutomi meg azért áll magasabban, mert nov. 26 előtt mindenki rajtuk keresztül vette a ráadásul olcsóbb LTI csomagokat és hajókat.
-
Diopapa
addikt
válasz
Revolit #5936 üzenetére
De, van fél órás hibajavítás. Főleg, hogy a hang már működött egyszer, csak valamelyik patch elrontotta. Olvasd el amit linkeltem, több olyan dolog is van, ami régen jó volt, most meg nem jó. Rossz, hogy ez van a képünkbe tolva. Hiába megy a háttérben a munka ezerrel, ha azt látom, hogy a weblapon 4 hónapos hajó infók vannak, a hangár modul meg egyre bugosabb.
@torzi: jelenleg nincs is bent a P52 a Constellationben, valamelyik szuper patch-el kivették
-
Diopapa
addikt
válasz
Revolit #5569 üzenetére
Grat hozzá, szerintem jó döntés volt. Duci, de talán nehezebb is lesz eltalálni, az orr ágyú meg elég tekintélyt parancsoló. Ráadásul tudsz sztázisban szállítani rossz arcú egyéneket..
Szóval szerintem lehet használni kereskedelemre, fejvadászkodni, (de szép szó
) sima "missiön running"-ra is, áradásul van benne belső válaszfal (ajtó), ami szvsz fontos lehet.
-
válasz
Revolit #5448 üzenetére
most beszéltem valakivel, akinek 6 acc-ja van és mindegyiken kimaxolta a $150-nyi UEC-t és alig várja, hogy működjön az ORG kassza, mert akkor összetudná ezeket önteni és közelebb kerülne egy vezérhajóhoz, amikor elindul a játék. amúgy meg van több, mint $600 RSI-je is és a $2700-os csomagra gyűjt. mondtam neki, hogy nem egy ligában játszunk.
-
szentvik
tag
válasz
Revolit #5448 üzenetére
Sztem ha in-game gyűjtöd a pénzt akkor annak nincs felső határa. Csak ha ropogós bankókért akarsz in-game pénzt venni, akkor ha már túl sok van neked akkor egyszerűen nem engedi a rendszer.
Aztán persze nem biztos, hogy ez a helyzet...nekem is vannak ezen a téren homályos területek (nmem mintha máshol nem lenne)
-
válasz
Revolit #5448 üzenetére
én ezeket a szabályokat nem láttam, de szerintem csak úgy van értelme, hogy max 150k-nyi valós pénzért vett in-game vagyonod lehet. és ha jól csinálják meg, akkor az fogy másodiknak, azaz csak akkor tudsz ebből a keretből költeni, ha már a játékban keresett pénzed elfogyott. (persze ezt se nehéz kijátszani, de legalább bukik rajta, aki csinálja)
-
szentvik
tag
válasz
Revolit #5443 üzenetére
Úgy-úgy
The Central Core Bank reserve offers you the possibility of purchasing United Earth Credits with your favourite currency. This offer is covered under UEE banking regulations and as such is limited to ¤25,000 UEC per day and to a maximum of ¤150,000 UEC per account.
Bár igy végiggondolva annyira nem egyértelmű a vége, hogy mi is az a max 150k / acc. Összesen ennyit tudsz pénzért venni, vagy x idő alatt tudsz ennyit venni, vagy ahogy te mondtad, hogy akkor tudsz még venni, ha azzal nem léped át ezt a határt?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Revolit #5437 üzenetére
Köszönöm, nem kérek belőle
Jó lesz nekem egy hajó is. Remélem amikor elstartol a játék nem kell majd több száz órát farmolni vagy valós pénzt kiadni azért hogy legyen még egy hajónk (mint ahogy egy átlagos MMO-ban szokás)
Láttam feljebb .tnm hozzászólásait, ki az és hogyan tudna nekem ő játékot adni?
-
Diopapa
addikt
válasz
Revolit #5401 üzenetére
Szerintem az GTA5 jóval egyszerűbb játék mint a készülő SC. Ha minden tökéletes lesz, nem lesz bughalmaz, minden feature belekerül amit ígértek, normális sebességgel fog futni, stb, akkor is ott van a balance kérdése amin el lehet hasalni. Én nagyon szeretném, ha minden a terv szerint működne és baromi jó játék lenne a végén, de addig nagyon sok buktató van.
-
-
szentvik
tag
válasz
Revolit #4977 üzenetére
Hát ha tudod hogy elmész nyaralni sok napra, akkor parkolj le a hangárban...azért van az ott
A hiperugrás meg tudtommal nem a "normál" térben és időben zajlik...szóval ott nem igazán tudsz nekimenni semminek...
Én kicsit több mint két hete vettem a Pledge-t, azóta több mint 2000 hely fogyott el...szóval ha csak nem bővitenek akkor a Dogfight kijövéséig el is fogynak a helyek...vagy ha addig nem akkor kijövetelkor (feltéve, hogy jó lesz a DFM)
-
válasz
Revolit #4958 üzenetére
nekem úgy rémlik, hogy hasraütésszerűen 300 user-ről beszéltek server instance. ez azt jelenti, hogy 300 embernek kéne megtalálnia több kilométernyi űrben egy pár méterszer pár méterszer pár méternyi űrhajót. arra meg majd Te fogsz ügyelni, hogy ne egy "világítótoronynál" parkolj.
viszont egy nem túl elrejtett kilogolt userű kis connie a tökéletes csali lesz....
@szentvik
szerintem nem a lelog fogja bekapcsolni az alacsony hőjelű üzemmódot, hanem Te fogod azt bekapcsolni a lelog után (esetleg automatikusan is bekapcsol, hanem csatában voltál éppen). ha visszalogolsz (azaz felkelsz és látod, hogy egy csata közepében ébredtél, akkor még azelőtt visszafekszel, vagy sunyin kivársz, mielőtt visszakapcsolnád azokat a rendszereket, amivel megdobod a hőképedet)
-
Szőrös
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Revolit #4929 üzenetére
igen most olvastam el, ez brutális, hogy SEMMILYEN ID-t nem kért be a paypal ilyen info kiadásához...
én egy tetves játék vásárlásnál jártam már úgy hogy nem hagyták jóvá a vásárlást és el kellett küldenem a bankkártya képét nekik meg a passportot... de pont hogy a paypal legyen ilyen... durva...de akkor jól értem ha sima gmail-es email címe lett volna és nem egyéni doimaines akkor ez az egész meg sem történik vele, hisz egy google nem adta volna ki az adatokat hisz nem is tudják a kártya adatait...
-
Eyesis
őstag
válasz
Revolit #4835 üzenetére
Remélem inkább hasonlóan lesz megoldva, mint a LOL-ban a hősök... Ha ingame pénzt szerzel, akkor bemehetsz a legközelebbi RSI boltba és veszel egy új hajót
Na de az ELITE-ben már van dogfight
http://www.youtube.com/watch?v=a-ykj3-q40A -
Malachi
veterán
válasz
Revolit #4786 üzenetére
amíg bárkinek motion sicknesse lesz a használata közben, addig ki sem jön. a késleltetés viszonylagos nagysága okozza, és még nem tudták megoldani, hogy negyed óra után ne legyen rosszul tőle bárki. perpillanat ez a legnagyobb kihívás, amit meg kell oldaniuk. de reménykedem, hogy mire lesz SC, addigra lesz jó áron Oculus is.
bár azon se lepődnék meg, ha az első egy évben mégiscsak horribilis áron adnák a beharangozott 300 dollár helyett. az újdonság, satöbbi...
(#4785) .LnB - dehogynem.
addig háborogtam én is, amíg meg nem mondták: nem hogy decemberre, de csak valamikor tavaszra készülnek el vele. már a DFM-mel. azon meg nincs nagyon mutogatni való, az a platform lesz elvileg, amit már láttunk, meg egy Hornet, és ennyi. ja és az aszteroida mező. lehet, hogy én figyeltem rosszul, de lehet, hogy ti, mert fura, hogy elvileg ugyanolyan infók alapján ennyire mást várjunk most, 2014. februárjában.
-
vagabor
aktív tag
-
válasz
Revolit #4241 üzenetére
de ez most ugyanolyan szavazás, mint amikor arról szavaztunk, hogy smuggling ship-et akarunk, annak se a nevében lesz benne.
egyébként nagyon valószínű, hogy ez egy interceptor akar lenni a kalóz játékosoknak, hiszen a másik olyan sok értelme nincs, legalábbis eddig semmi olyan tulajdonságát nem hallottuk a kalózoknak, ami miatt külön csak velük szemben használandó technilógiával szerelt interceptor-t kéne használni.
-
Diopapa
addikt
-
válasz
Revolit #4113 üzenetére
@(#4118) Diopapa
én biztos nem rakom ki a hajómra... (de amúgy nem is tetszik, túl militáris, "túl kockás")
a szabad akarat meg sehol nem jelenik meg benne szerintem. még a szabad, mint a madarat se látom egy ilyen erős vonalvastagságú, sok párhuzamos vonalat, "vigyázban álló" rajzolatban. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Revolit #4068 üzenetére
Ezek a hajókra is fel fognak kerülni? Akkor a hátteret valóban meg kéne változtatni, valahogy stilizálni a galaxist. Vagy valamely más módon utalni a csillagközi térre. Majd agyalok rajta.
Apokalipsy1: Ha azt beszúrnám ide, valószínűleg bannolnának. Az inkább csak egy gonosz tréfa.
-
Drenadar
Topikgazda
-
GrooveHero
addikt
válasz
Revolit #3734 üzenetére
A koordinátákat csak azok kapják, akik egy bizonyos dátumig támogatták a játékot, tehát megvolt, hogy amikor elérnek bizonyos összeget, tán olyan 25 milla körüll ehetett, lehet kevesebb, vagy több, nemtom, akkor mondták, hogy akik segítettek elérni, azok kapják meg a koordinátákat, ami egy külön csillagrenccer, ahol vannak dolgok elrejtve, vagy valami ilyesmi. Mindjárt megkeresem a honlapon
szerk:
meg is van: 18 millás stretch goal volt:Exclusive star system for pre-launch backers. Only players who support the game before its
launch will receive the computer coordinates needed to allow their jump drives to access this system. -
válasz
Revolit #3683 üzenetére
az, hogy miket tudsz változtatni, az attól függ, hogy mennyit költöttél saját magad a store-ben, mivel ez nekem csak $5, én is csak civilian tudok lenni, hiába van a nevemen több, mint $100-nyi holmi.
@(#3685) Drenadar
mmint ezzel a PH-s/.stb-s/ fórummal, vagy amit nyitottam? amit nyitottam, az csak azért van, hogy legyen alaposan foglalva a név és legyen egy ismert pontja, ahol (angolul is meg lehet szólítani a csapatot, külföldieknek)nem kell ott beszélgetni. kb. csak egy helyfoglaló addig, amíg nem indul az org rész, utána valszeg törölni is fogják ezeket a thread-eket.
-
válasz
Revolit #3538 üzenetére
hát ha liberalbit lenne, akkor nekem is tetszene, de ugye egy betű híján nem az.
meg itthon sok ember szemében a nagypolitika miatt szitokszó lett a liberális kifejezés, hiába lenne magának a szónak semleges (vagy ha történelmi szemszögből nézzük -- francia forradalom stb. -- pozitív felhangja)FYI: 4 szavazatnál járunk.
@(#3541) Apokalipsy1
ez az, legyen EGYIKLATINSZO MASIKLATINSZO WHICH IS A HUGE CORPORATION a nevünk és akkor hátha nem veszik észre, hogy csak 50-es a tagszám.
@(#3542) .LnB
szavazz!
-
Malachi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest