- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
szentvik #10236 üzenetére
5k UEC-t csak a korai backerek kapták meg .
(#10237) Sotyks94 : ezt majd inkább akkor kérdezd meg ha lesz ingame normális joy konfig.
Amúgy szerintem ez nem kérdés , ha van rá pénzed akkor egyértelműen X52 ( mindegy hogy használt vagy sem , sokan mondják hogy klasszisokkal jobb mint az olcsóbb HOTAS rendszerek ).
-
Volfram42
senior tag
válasz
szentvik #10138 üzenetére
Én azt lestem ahogy üldögél és pihenteti a kezecskéit a felsőtestén. Olyan, mint a Barney dínó.
Nem néztem végig, mert hosszú volt a nap és bealudtam volna tuti. Az Eric Peterssonnal mi lett? Túl sok volt az Eric a cégnél vagy mi?
Menthirist: Jaja. mondjuk felőlem lehet bárki akkora amekkora akar semmi közöm hozzá, viszont amikor az ilyen behemót lump állatok keményet játszanak az mindig szánalmas számomra.
Van egy csákó youtube-on mindig őrjöng mindenen az ennél is nagyobb. Volt amikor baltával ketté akart ütni egy xbox-ot. Két lepkesuhintásnyi ütés után majd összeesett. A lényeg, hogy kemény volt. Szerinte. -
Raulblanco
aktív tag
válasz
szentvik #10072 üzenetére
Látni sokat nem látsz belőlük, csak a rendszer jelöli a karikákkal őket, R vagy T betűvel ugrálsz targetok között, aztán lövöd messziről, néha mikor szembementek és elhúztok egymás mellett akkor látsz foltokat.
Egyik haverom fogalmazta meg jól a lényegét, gyönyörűen kidolgozott hajók, csak semmit nem látunk belőlük csata közben. Egyszer valami bug miatt elment a HUD-om, kb 1 percig üldöztem egy Vanduult szabad szemmel, egyszer kétszer el is találtam mindenféle rásegítés nélkül csak szimplán elé tüzelve, de aztán elvesztettem mikor szembefordult és elment mellettem, hiába fordultam utána, már nem láttam meg, érdekes volt úgy repkedni egy kicsit.Egyébként a 300I nálam meseszépen repül, nem igazán vettem észre hogy akadna, arra megy amerre akarom, és azonnal.
-
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
szentvik #9176 üzenetére
nem tudom, de megtaláltam hol lehet az összes org meghívást blokkolni... oooh yeah!
de csak hogy ON is legyek...
én már nem égek lázbanjön amikor jön, ha majd év végén karácsonykor akkor majd akkor.
Annyit halogattak hogy már hozzászoktam, hogy "majd".
Rájöttem, hogy nincs olyan izmos gépem, és igazából csak egy béta miatt fejleszteni nem túl okos dolog, nekem nincs bőröm alatt pénz...
szal majd jön amikor jön -
-
Volfram42
senior tag
válasz
szentvik #9031 üzenetére
Nem is néztem az avatar-t, mindegy is amúgy is egyet értek vele.
Ugyanakkor, én kicsit most is örülök. War Thunder is ott van. TESO-t is kéne játszani. Főleg, mert az asszony, rákapott és elvárja, hogy menjek segíteni.
Cris99: Na ja az avatarom alapján én se a csajokhoz rohannék.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
szentvik #8957 üzenetére
Milyen lendületről beszélsz amúgy? Én írom a legkevesebb anyázást it nem tűnik fel?
Szép rövid kis hozzászólások... semmi rage
(#8964) Menthirist
kezdek hozzászokni...a BF4 mizéria meg most a WD is kiéget teljesen... uplaybe be se enged, ha beenged nem jön fel ingame... akkor gép restart aztán uplaybe nemlehet megint belépni, ha belépek és ingame is bejön akkormeg egymásra csatlakozásnál kidob valami errort....
Kitoszom a gépem az ablakon és lehet abbahagyom a játékiparral folytatott barátságom mert egyszerűen nincs értelme miért "fenntartani" vagy beleinvesztálni.
MIlenne ha SC is nem csak PC-re jönn....hajajj
-
válasz
szentvik #8948 üzenetére
"Belőlem többet ki nem szednek"
Ezt sem kiszedték belőlem
Ezt is adtam
Önként
Bolondság lenne ezeket látva még gyorsult iramban öntenem beléjük a pénzt, de ha majd úgy látom okát, kinyitom még majd, ha kell
btw jobb ha már most elgondolkodtok abban, hogy egy vérbeli mmo-t nem 30-40-50 milliókért lehet fejleszteni. ha megnézitek a fejlesztési költségeket, a WoW vanilla-t 65 millióba és 4,5 évbe került megcsinálni (több emberrel), az SW TOR egyenesen 150-200 millióba fájt (és még szar is lett
). Amit CR összeálmodott, az józan ész alapján is simán 80-100 millió és 5 év
Kérdés hogy innentől számítva-e
Annyi, hogy folyamatában látjuk a fejlesztést (mert nem lennék meglepve hogy a 4-5-6 éves fejlesztési idejű játékoknál ne lett volna ilyen fél éves csúszás itt-ott, vagy totál újraírás, csak ugye nincs a közönség orrára kötve), és remélhetőleg folyamatában kapjuk is a modulokat (ami a mai dlc-s világban mondjuk annyir anem is feltétlen kuriózum
)
-
-
-
vaakuum
addikt
válasz
szentvik #8607 üzenetére
A május 12-16-i Reportban ez van: Goal is that every backer will have access to the single player “Free Flight” and “Vanduul Swarm” games modes on this day, and the very first batch of multiplayer testers will get access to the game’s multiplayer game modes. We will scale up the multiplayer as quickly as possible starting on that date, increasing the number of players as it is stable and stopping to fix bugs where needed.
Szóval szerintem singlebe minden backert beengednek, a multi lesz a sorbanállós...
de az kit érdekel, (400e+ sorszámom van)amikor singleben márlehet röpködni, meg setupolni, meg gyakorolni, meg lőni a botokat...táncsak nem húzódik el a multis rész 2 hónapig.
Mondjuk szeritnem a multi játék és a single hajóbővítések nem is feltétlenül kell, hogy összefüggjenek. Tehát ha nagy falba ütköznek a multival, és sokat kell kalapálni rajta, attól még a singlebe rakhatják be ütemesen a járgányokat.
-
válasz
szentvik #8596 üzenetére
közbe eszembe jutott, hogy ki kellett volna próbálni directinput-ban is a gamepad-et. bill és joystick szokott együttműködni teljesen jól, pl. war thunder-ben. plusz az is lehet, hogy a játék miatt van a késleltetés és akkor abszolút semmi következtetést nem lehet levonni a SC-re. majd este (ha lesz időm és nem felejtem el), akkor kipróbálom, hogy a hangármodul hogyan kezeli, ha egyszerre gamepad-et és egeret is használni akarok (mintha próbáltam volna már és ott rendesen működött, de nem esküszöm meg. az rémlik, hogy joystick-ot még egyáltalán nem támogatta)
-
-
-
Eyesis
őstag
válasz
szentvik #8287 üzenetére
addig amíg ők maguk nem ismerik el, hogy már kurva nagy csúszás van, és ha így folytatják, akkor még nagyobb csúszás várható, addig jót nem várok...
Jól látszik, hogy nagyon bénán van a csapat összerakva, és ez nem tudom, hogy CR hibája -e, vagy van neki valami szuper fantasztikus product manager ismerőse... -
-
válasz
szentvik #8029 üzenetére
Ha meg lehetne szavaztatni a kérdéseket, jó rövidek lennének a 10TTC videók:
-Question 1: Will the PU available in February 2015?
-I dont know.-Question 2: Will the PU available in March 2015?
-I dont know.-Question 3: Will the PU available in April 2015?
-I dont know.-Question 4: Will the PU available in May 2015?
-I dont know.-Question 5: Will the PU available in June 2015?
-I dont know. -
válasz
szentvik #8005 üzenetére
sztem nem lezajlik, hanem több hete kitart.
mellesleg nekem (lehet kövezni) nem tetszik, hogy mostmár lassan 6 formában kapunk infót arról, hogy mit is csinálnak (csináltak az elmúlt x napban), meg mi a játék jelenlegi állása. de sehol egy körülbelüli becslés az ütemtervre, sehol semmi infó arról, hogy mikor lesz a következő sale (vagy arról, hogy nem lesz több, vagy "nem lesz addig, amíg..." stb.)
-
-
válasz
szentvik #7670 üzenetére
hát igen, érdekes, hogy bizonyos szempontból a Freelancer csak egy teherautó, viszont jelenleg a legkisebb olyan űrhajó, amiben egy négytagú család utazhat (ha nem akarnak hibernálva az Avenger csomagtartójában utazni), azaz a Freelancer lenne a családi kisautó. ilyen szempontból az aurora csak egy motor, a hornet meg egy nagyon bika robogó.
ha viszont úgy vesszük, hogy a Connie alig nagyobb a Freelancer-nél, viszont hetekig el lehetne benne élni, akkor már a Connie egy lakókocsi/mobilház, a freelancer meg egy kisbusz.
kicsit talán aránytalan, hogy se az Aurora, se 300-as sorozat tagjai (se az Avenger normálisan) nem tud utast szállítani 2-3 bőrönddel.
-
vaakuum
addikt
válasz
szentvik #7651 üzenetére
Mondjuk az is nagy kérdőjel a számomra, hogy ezt a világot hogyan képzelik el?
Ha a játék kezdetekor én kidokkolok a járgánnyal, és nyélgázzal elindulok valamerre (ha meg kifogy a nafta, akkor sodródok tovább szépen), és nem állok meg 3 hónapig, akkor hová fogok eljutni? A Végtelen űrbe, ahol nem lesz semmilyen "ojjektum", merthogy csak véges mennyiségű rendszer és bolygók lesznek??? És onnan újabb 3 hónap lesz visszajönni (ha találok üzemenyagaot a hazaút lendületszerzéséhez) (esetleg a rakétákat kilövöm, és a visszaható erő elkezd visszafelé sodorni?), vagy venni kell egy másik accountot?
-
Eyesis
őstag
válasz
szentvik #7575 üzenetére
szerintem nem véletlen, hogy nem írták, hiszen akkor még jobban verné az asztalt mindenki...
szerintem ez nagyon nagyon gyartán halad, én alphs-t sem várok idén, de még jövőre is neccesnek érzem...Szerintem elég béna, ha SQ42-zni és alfabétázni egyszerre kell, főleg, hogy állítólag az számít, ahogy elsőre kivitted a SQ42-őt... eleve érdekes, ha mondjuk valami SQ42 bug miatt szendvedsz hátrányt a Star Citizenben
-
KO2
aktív tag
válasz
szentvik #7503 üzenetére
Teljesen laikus vagyok a témában, de szerintem azok nincsenek élesítve a kilővés elötti pillanatig. Hiába ütközik neki valami nem történik semmi, max elhagyod őket. ( Sőt, ha rajtam múlna, úgy gyártatnám le őket hogy kilövés után még 1-2 mp ig ne robbanjon. Nem hiszem, hogy ez annyival megnövelné az árát, hogy ne érje meg ezt beleszerelni. )
Nem tudja valaki hogy ha veszek egy új pl aurora csomagot, akkor arról az alfa hozzáfárás a nevemhez ragad, vagy azt késöbb továbbadhatom?
-
Szőrös
veterán
válasz
szentvik #7299 üzenetére
Több csapat van , külön is lehet a modulokat csiszolgatni.
A DFM meg igen az amit írsz , ettől függetlenül az SQ42/SC alapjait jelenti szóval minél tovább hegesztik annál jobb lesz nekünk.
Amúgy több pálya lesz hozzá idővel nem csak 1 szimpla üres kocka. A karácsonyi - meg a mostani - bemutatóban is volt már aszteroida a pályán. -
vaakuum
addikt
válasz
szentvik #7273 üzenetére
Valamit valamiért
Addig vonulhatsz önkéntes száműzetésbe is a fórumról, ha úgy gondolod, hogy itt úgyis spoilerezés lesz, neked meg fontosabb eredetiben megnézni a bejelentést, és abból tájékozódni. Tudom, hogy ez így furán hangzik, de ez van.
Mondjuk az más helyzet, amikor nem tudod magad távoltartani a spoilertől, de ez itt csak rajtad múlik.(A kikerülhetetlen spoiler témánál mindig eszembe jut az angol csóka, aki a Harryplotter könyvet elsőként megvette valami nagy könyvesboltban, fellapozta a végét, és utána negyed óráig üvöltözött a többszáz méteres sorban álló vásárlóknak, hogy "Piton killed Dumbledore". Azt én is megvertem volna, ha HP fun lennék
)
-
Jack@l
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz
szentvik #7140 üzenetére
Most rögzítettem. Sajnos nagyon béna a kamerám, kb 2 fps-el megy valamiért, min 30 kéne.. Szóval még kamerát kell cserélnem és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest