- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- iPhone topik
- Netfone
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Link Stuart
csendes újonc
válasz
pgabor26 #43229 üzenetére
Pont én említettem meg, számomra ez volt a prezentáció egyetlen súlyos pillanata, és remélem ezt csak az alfában lehet meglépni és a látvány kedvéért rakták bele.
Szóval légkörből ne lehessen már kvantumba kapcsolni, és átröppenni egy másik bolygó légkörébe. Egyrészt azért ne, mert bár nem vagyok tisztában a kvantumugrás fizikájával, de tudtommal nem hajlítjuk meg a teret közben, szóval nem valami másik dimenzióban utazunk olyankor, tehát a légellenállás bejátszik, és az szét kellene tépje a gépjárművet, de ha még ezt meg is magyarázzák, hogy mégis valamiféle dimenzióugrás ez vagy mi, akkor sem szerencsés, ha ennyire leegyszerűsítik a játékot. Így nincs tétje egy bolygó légkörébe való belépésnek, nincs tétje a bolygó légkörének elhagyásának, illetve így aztán végképp nem tudom hogy hogyan fog kialakulni légiharc, ha az egyik fél a menekülésben érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest