- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Hun van a selectből a join?
Ezt a where-es megoldást ne erőltesd, én nem legalább is nem szoktam:
update x set mező=...from xinner join y on x.mező=y.mezőÍgy csak azokat fogja frissíteni, ahol x-ben és y-ban is megtalálható a kapcsolat alapján a rekord.
Ez mondjuk nem access, hanem ms sql, már rég nem accesseztem, szerencsére, de hátha megeszi.
Kicsit furán kezeled az accesst, mint valami excel táblát.
Nem mint egy relációs adatbázist.A gyémánt operátor egy kapcsos zárójel (leánykori nevén), ebben az esetben gondolom nincsen from és paraméterként értelemzi az access, egyébként ms sql-ben így illik a mezőkre hivatkozni, mert egyébként ha a mező neve egy operátor is, akkor a fordító nem tudja mit akarsz és hibára fut. Vagy ha gyilkos modon szóköz van a mező nevében, akkor is megpusztul. Ilyenkor a kapcsos zárójel közötti részt mezőként értelmezi.
Egyébként valami ilyesmi is lehet a megoldás:
update x set mező=....from x, ywhere (x.mező=y.mező)Csak én rosszul vagyok ettől a sytanxistól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem mint egy relációs adatbázist.