Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
A gyerekekkel való példa csak példa, az adatok "értelmezéséhez" kellett, bár lehet elég bénán fogalmaztam, ettől függetlenül siekrült a művelet, köszönöm a segítséget (mindenkinek!).
(hogy válaszoljak is: Azért kell a 2 táblából egy 3.at csinálni, hogy merge-öljem az összes adatot egybe, de "logika" alapján. Az első 2 tábla majd megy a levesbe, a 3. lesz használva csak a jövőben)
Ezért nem elég csak egy lekérdezés, fontos a friss táblába mozgás.
Most viszont a WHERE résszel szenvedek (megint szerintem szintaktika), mert mindig kér kezdő paramétert SQL futtatásakor.
Most nem írok béna példát, csak a szintaktikát kérném segítsetek megérteni.
(Nem tudom mikor használunk gyémánt operátort, vagy [...] ilyet, meg a sima zárójeleit se értem a Microfos-nak.
)
A hibám az, hogy a WHERE végén lévő Zenetagozatosok.NEV mindig kér kezdő paramétert SQL futtatásakor, nem képes a két tábla azonos oszlopát összehasonlítani automatán.
UPDATE ...
SET ...
WHERE (((ÖsszesGyerekTabla.NEV)=([Zenetagozatosok].[NEV])));
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)