Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A joomla, drupal stb. nekem tól blogos"
Ha ezt állítod, akkor röviden és tömören összefoglalva fogalmad sincs egyikről sem.
A Wordpress-re még lehet állítani, mert az tényleg inkább gyors blog-összedobálás irányába megy, de egy Drupalra azt mondani, hogy "túl blogos"...bullshit, köze nincs az igazsághoz. Ja, és tapasztalatból mondom, nem a levegőbe beszélek.Egyébként a "mert nekem ez tetszik"-hozzáállással (és kicsit gőgös, "mert csak azért is"-válasszal, legalábbis ez jött le abból, amit írtál) csak saját magadat szívatod. Pl. hogy a Drupalra visszatérjek, brutális nagy közösség áll mögötte, folyamatosan fejlesztik hozzá a modulokat, írásos tutorialok készülnek hozzá, videóismertetők, stb., így jelentős terhet levéve a programozók válláról, és mindezt ingyen osztják meg, ezzel durván felgyorsítva a fejlesztői munkát.
Ha viszont olyan rendszert használsz, ami kevésbé támogatott, akkor az ahhoz való fejlesztés annál nagyobb többletmunkát is jelent számodra/a megbízott fejlesztő számára, ergo több költséggel jár (had ne dobáljak olyan elcsépelt mondatokat, mint hogy "az idő pénz").Ezentúl az általad később linkelt oldalon szereplő dolgok mindegyikét meg tudja jeleníteni ugyanígy egy Drupal vagy egy Joomla.
========
Többiektől bocs az OFF-ért, de nem hagyhattam reakció nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest