- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Eljátszottam vele dummy adatokon és tényleg működött hárommal is, majd utána az éles lekérdezésben is amit nem értek, mert eddig éles táblákon "missing right parenthesis" hibát dobott, annak ellenére, hogy a forma biztosan (murphy nyilván, de ellenőriztem) jónak kellett legyen, mert egymás alá másoltam háromszor ugyanazt a blokkot, csak 3 különböző define által előírt paraméter változott.
Murphy törvénye, valamit nyilván benézhettem mégis, ez a megerősítés viszont átlendített, hogy működnie kellene, nincs limitáció (nem találtam róla semmit a neten, ezzel kezdtem a keresést). Köszi!
@nyunyu: Create table jogom nincs, csak lekérdezni (select) tudok. Próbáltam volna én is declare felé elindulni, kínomban már with-eltem elé egy táblát de persze egyik sem működött. Köszi a visszajelzést neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest