Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy PostgreSQL-es kérdés, ezúttal már függvényt írok, PL/PgSQL nyelven: A függvényemben több select-et is futtatok, de előtte "be akarom cache"-elni egy lekérdezés eredményét, hogy később már sokkal gyorsabb legyen a többi select (leszűkíteni a sorok számát nagyon jelentősen).
Tehát kvázi ideiglenes táblát szeretnék létrehozni, amit csak az adott függvényen belül használok. CTE-vel sajnos nem megy, mert egy CTE-t csak egy select tud felhasználni, én pedig konkrétan 9 select-et fogok használni.
Próbáltam TEMPORARY TABLE-lel, de az lassúnak tűnik. A ROWTPYE vagy RECORD típus tökéletes lenne, de sajnos csak egy sort tud tárolni, így az nem jó. Tábla típus pedig sajnos nincs.
Van esetleg valami tippetek hogyan lehetne ezt a leghatákonyabban megcsinálni? Itt most nagyon fotnos lenne a jó teljesítmény, hiszen rendkívül időkritikus a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest