Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Az NVL-nél valahogyan meg kellene adni, hogy az ahhoz az emberhez tartozó jogvisz_kezd-et adja meg, akinél nincsen kmh.kezdete. Most eldobja magát, hiányzó művelet miatt. De itt ugyanúgy elakadok, hogy hogyan tudnám ezt megmondani.bambano Még csak nem is hallottam róla - ez nem teljesen igaz, mert valahol láttam már, de nem néztem még meg -, de ez működik.
Már csak az a gond, hogy akinek mind a két táblában van valid értéke, az kétszer szerepel. Sajnos allekérdezésbe nem lehet berakni, pedig próbáltam. 
Tehát vagy az kellene megmondani, hogy a 2 táblából a kisebb értéket hozza ki, vagy pedig a kmh-s értéket, ha az valid, mivel az minden esetben kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az NVL-nél valahogyan meg kellene adni, hogy az ahhoz az emberhez tartozó jogvisz_kezd-et adja meg, akinél nincsen kmh.kezdete. Most eldobja magát, hiányzó művelet miatt. De itt ugyanúgy elakadok, hogy hogyan tudnám ezt megmondani.
Már csak az a gond, hogy akinek mind a két táblában van valid értéke, az kétszer szerepel. Sajnos allekérdezésbe nem lehet berakni, pedig próbáltam.